گروه وب سایت وان

گروه وب سایت وان، ارائه دهنده خدمات وب از قبیل ، طراحی و راه اندازی وب سایت ، سئو و بهینه سازی وب سایت، پشتیبانی، به روز رسانی و توسعه وب سایت

گروه وب سایت وان

گروه وب سایت وان، ارائه دهنده خدمات وب از قبیل ، طراحی و راه اندازی وب سایت ، سئو و بهینه سازی وب سایت، پشتیبانی، به روز رسانی و توسعه وب سایت

خدمات شبکه های اجتماعی

بسمه تعالی
شبکه اجتماعی
شبکه اجتماعی فضایی دیجیتالی، آنلاین، عمومی و اجتماعی است که از معمولا از افراد یا شرکت ها یا سازمان ها وغیره تشکیل می شود وتوسط یک یا چند نوع خاص از تعاریف وابستگی های مختلف مثل ایده‌ها و تبادلات اجتماعی، دوستانه، خانوادگی ،خویشاوندان، لینک‌های وب سایت، و غیره به هم وصل می شوند.

شبکه اجتماعی های مختلفی که ساخته شده اند هر کدام روابط اجتماعی و سیاست های خود را برای ارتباطات بین افراد و سازمان ها اجرا می کنند و بر اساس همین سیاست ها و تعاریف کاربران را به سمت خود جذب می کنند.

نتایج تحقیقات مختلف در مورد شبکه اجتماعی بیانگر آن است که می‌توان از ظرفیت شبکه اجتماعی در بسیاری از سطوح فردی و اجتماعی به منظور شناسایی مسائل و تعیین راه حل برای آنها، برقراری روابط اجتماعی، اداره امور تشکیلاتی، سیاست گذاری عمومی و رهنمون سازی افراد در مسیر دستیابی به اهداف استفاده نمود.

خدمات شبکه اجتماعی


خدمات شبکه اجتماعی بستری برای ایجاد شبکه اجتماعی یا شبکه‌های ارتباطی است که در آن افراد و کاربران در قالب گروه‌های مختلف، به‌طور مثال علایق، فعالیت‌ها، پیش‌زمینه‌ها و ارتباطات خود در زندگی واقعی را به اشتراک می‌گذارند. در این خدمات، هر شخص از طریق حساب کاربری اختصاصی خود شناخته می‌شود و از این طریق به فعالیت‌های قابل انجام می‌پردازد. بیشتر این شبکه اجتماعی های برگرفته از برنامه کاربردی وب هستند که از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند.

تحلیل شبکه اجتماعی


شبکه اجتماعی، شبکه‌ای متشکل از افراد، گروه‌ها و ارتباطات بین آن‌ها است. افراد و گروه‌های عضو آن گره‌های را تشکیل می‌دهند و وابستگی‌های بین این افراد مانند دوستی، خویشاوندی، تجارت، علایق مشترک و غیره یال‌های بین گره‌ها را تشکیل می‌دهند. با بیشتر شدن گره‌ها و یال‌های بین آن‌ها شبکه هم پیچیده‌تر می‌شود و می‌توان با آنالیز شبکه آن‌ها را تحلیل و بررسی کرد.


شبکه های اجتماعی، نسل جدیدی از وب سایت ها هستند که این روزها در کانون توجه کاربران شبکه گسترده جهانی اینترنت و وب قرار گرفته اند. شبکه های اجتماعی بر اساس تشکیل اجتماعات برخط و آنلاین عمل می کنند و هر کدام تعدادی از کاربران اینترنتی با شرایط مختلف را شامل می شوند.

پس شبکه اجتماعی را نوعی از رسانه های اجتماعی می نامیم که امکان دسترسی به نوع متفاوتی از ارتباطات و اشتراک گذاری های مختلف در اینترنت و وب سایت را فراهم کرده اند. صدها میلیون کاربران وب سایت و اینترنت عضو شبکه های اجتماعی مختلفی شده اند و هر کدام به نحوی عملیات برخط و آنلاین خود را در این شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند.

شبکه اجتماعی تعریفی است که قبل از اینکه در دنیای مجازی و اینترنت قرار بگیرید در دنیای فیزیکی هم وجود پیدا کرده بود و فعالیت آن را روزانه حس می کردیم، اما با دیجیتالی شدن دنیا و گستردگی اینترنت در دهکده جهانی وب این مفهوم به صورت اینترنتی و آنلاین طرفداران بسیار بسیار زیادی پیدا کرد چرا که کاربران درون شبکه های اجتماعی آنلاین هیچ گونه محدودیتی ندارندو به راحتی آب خوردن می توانند فعالیت های روزانه خود را انجام دهند.

به نظر من شبکه های اجتماعی، بزرگترین دستاورد اینترنتی و آنلاین دهکده جهانی وب می باشد. و با اختلاف بسیار زیاد جای دیگر از دیگر نوآوری های اینترنتی و آنلاین دیگر پیشی گرفته است. خیلی از کارشناسان این حوزه، شبکه های اجتماعی را به نام "زندگی دیجیتالی" می شناسند،

از دیگر مزایای شبکه های اجتماعی می توان این گزینه ها را هم گفت که درون آنها افراد و کاربران با دوستان جدید به راحتی ارتباط برقرار می کنند و همچنین دوستان قدیمی خود را در پیدا می کنند و با اشتراک گذارب های روزانه از وضعیت خودشان ارتباط با آنها را نگه می دارند،این ارتباطات خیلی اهمیت دارد چون که در دنیای فیزیکی کمتر ارتباط بین دوستان برقرار می شود. شبکه های اجتماعی مکان هایی برای تبادل نظر و ارتباطات هستند معمولا در آنها کاربران نظرات و خیلی چیزهای دیگر خود را با هم به اشتراک می گذارند.

یک قابلیت خیلی مهم و پرطرفدار شبکه اجتماعی این است که کاربران به راحتی می توانند کاربران در دیگر کشورهای دنیا ارتباط برقرار کند ، این باعث شده است تا شبکه های اجتماعی به فضایی تبدیل شوند که در آن فضا ها ، ایده ها و خلاقیت های جدید پیدا می شوند و مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.


بر اساس گزارشات صورت گرفته از کاربران اینترنتی درباره وب سایت های شبکه اجتماعی ، بیش از نیمی جمعیت کاربران اینترنت در کشورهای دنیا ، جزو کاربران شبکه های اجتماعی هستند. استفاده از وب سایت های شبکه اجتماعی در اینترنت رشد بسیار زیادی داشته و در سال گذشته با گزارشاتی که صورت گرفته بیش از 90 درصد از جمعیت کاربران اینترنتی و آنلاین، جزو استفاده کنندگان از وب سایت های شبکه اجتماعی می باشند.

همین رشد بسیار زیاد گذراندن زمان کاربران در شبکه های احتماعی باعث شده است که وب سایت های شبکه اجتماعی زمان زیادی از کاربران را به خود اختصاص داده اند.

مثلا در شبکه اجتماعی فیس بوک که در هنگام ساخت آن فضایی برای دانشگاه و دانشجویان بود با رشد بی رویه ای که از شبکه های اجتماعی به وجود آمده در سال جاری کاربران با سن و سال های مختلف به آن اضافه شده اند

نتیجه اینکه شبکه های اجتماعی با سرعت بسیار زیاد در فضای دیجیتال و اینترنت در حال رشد پیدا کردن است و این نشان می دهد که باید ایده و خلاقیت مثبتی در این نوع شبکه ها بوجود آورد تا بتوانیم به از آن استفاده مثبت و بهینه داشته باشیم و این وب سایت ها فقط باعث تلف شدت وقت با ارزش کاربران نباشند.

در زیر ما لیست چند شبکه اجتماعی پر بازدید و پر طرفدار و تعداد کاربران فعال در آنها را برای اثبات گفته هایمان آماده کرده ایم:

شبکه اجتماعی فیس بوک: Facebook
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 2.13 میلیارد می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت فیس بوک است.

شبکه اجتماعی واتس آپ: Whatsapp
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 1.5 میلیارد می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت فیس بوک است.

شبکه اجتماعی وی چت: Wechat
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 1.0 میلیارد می باشد و کشور سازنده آن چین می باشد و مالک آن شرکت تنسنت است.

شبکه اجتماعی کیو کیو: qq
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 868 میلیون می باشد و کشور سازنده آن چین می باشد و مالک آن شرکت تنسنت است.

شبکه اجتماعی اینستاگرام: Instagram
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 800 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت فیس بوک است.

شبکه اجتماعی تویتر: Twitter
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 330 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت تویتر است.

شبکه اجتماعی اسکایپ: Skype
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 300 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت مایکروسافت است.

شبکه اجتماعی گوگل پلاس: Google+
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 212 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت گوکل است.

شبکه اجتماعی پینترست: Pinterest
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 200 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت پینترست است.

شبکه اجتماعی لینکداین: Linked in
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 106 میلیون می باشد و کشور سازنده آن آمریکا می باشد و مالک آن شرکت مایکروسافت است.

شبکه اجتماعیتلگرام: Telegram
تعداد حساب های فعال این شبکه اجتماعی 200 میلیون می باشد و کشور سازنده آن روسیه می باشد و مالک آن شرکت تلگرام است.



سئو و شبکه های اجتماعی

نکانی در مورد طراحی وب سایت، بهینه سازی و سئو وب سایت باید یادآور تان کنیم ،
شما اگر تمرکزتان را فقط در مورد طراحی وب سایت قرار دهید در این صورت نتیجه ممکن است طراحی یک وب سایت بسیار زیبا برای کاربران باشد.
و شما اگر تمرکزتان را فقط در مورد سئو وب سایت قرار دهید در این صورت نتیجه ممکن است بهینه سازی و سئو وب سایت شما فقط برای رباتهای موتورهای جستجوگر محبوب شود.
و همچنین اگر تمرکزتان را فقط در مورد شبکه های اجتماعی قرار دهید ، نتیجه ممکن است هیچ وقت بازگشت سرمایه برای شما نداشته باشد.
طراحی وب سایت، بهینه سازب و سئو وب سایت و شبکه های اجتماعی سه عامل بسیار مهم و حیاتی برای یک بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ موفق می باشند.
اگر نیاز دارید بازیدکنندگان، وب سایت شما را در جستجو توسط موتورهای جستجوگر پیدا کنند باید بهینه سازی و سئو وب سایت تان بسیار قوی باشد.
اگر نیاز دارید با کاربران وب سایت تان تعامل داشته باشید و فروش شما افزایش پیدا کند باید طراحی وب سایت حرفه ای و فوق العاده داشته باشید.
و در آخر اگر نیاز دارید برند سازی انجام دهید بهترین گزینه برای این کار استفاده از شبکه های اجتماعی می باشد.
شما به عنوان صاحب کسب و کار و تجارت خود، باید متوجه باشید که اندازه مشخصی برای بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ وجود ندارد.

به عنوان مثال ممکن است در خیلی از مواقع شبکه های اجتماعی برای کسب و کار شما مناسب نباشد.
سوالاتی که بسیار زیاد برای صاحبان وب سایت ها پیش می آیند:
چه مقدار نیاز دارم روی سئو وب سایت هزینه کنم؟
ساختن یک صفحه شبکه اجتماعی به کسب و کار و تجارت من کمک میکند؟
آیا کسب و کار من نیاز به طراحی وب سایت دارد؟

جواب همه سوالات شما این است که: همه چیز بستگی به هدف کسب و کار و تجارتی که قصد راه اندازی آن را دارید دارد.

و این را هم هرگز فراموش نکنید که اگر یک روش بازاریابی برای یک کسب و کار خیلی خوب جواب داده این 100 درصد به این معنی نیست که همان روش برای کسب و کار شما هم به همان اندازه خوب عمل کند.

و در نتیجه نهایت باید عرض کنیم که انتخاب یک روش بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ مناسب و حرفه ای مهمترین رکن برای نتیجه گیری بهتر برای کسب و کار شما می باشد. و روش انتخابی شما قطعا باید مناسب با هدف شما از کسب و کار تان باشد تا بتوانید بهترین نتیجه ممکن را از کارتان بگیرید.




ما در این مقاله سعی کردیم در مورد شبکه های اجتماعی اطلاعات کاملی برای شما ارائه دهیم، تا الان شما باید به اهمیت شبکه های اجتماعی برای کسب و کارتان پی برده باشید،
گروه وب سایت وان این افتخار را دارد که اعلام کند خدمات شبکه های اجتماعی را هم جزو خدمات قابل ارائه در وب سایت خود قرار داده و با همکاری با کارشناسان متخصص و حرفه ای در این حوزه فعالیت تخصصی انجام می دهد، پس اگر احساس کردید برای کسب و کار و تجارت تان نیاز به کمک و مشاوره دارید، کارشناسان متعهد و با تجربه گروه وب سایت وان با آغوش باز پذیرای شما عزیزان خواهد بود.

ما در ارائه خدمات شبکه های اجتماعی در کشور عزیزمان ایران دارای رزومه کاری خوبی هستیم و ارائه خدمات مان را برای شما تضمین خواهیم کرد.

سئو سایت


سئو سایت یعنی تولید کردن محتوا برای صفحات وب سایت برای کاربران وب سایت که برای موتورهای جستجوگر هم قابل فهم هستند.
سئو سایت یا بهینه سازی صفحات وب سایت این است که شما در نتایج موتور های جستجو گر بیشترین امتیاز را داشته باشید. اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که اکثر مردم از موتورهای جستجو برای رسیدن به مطلب یا محصول مورد نظرشان استفاده می کنند. با جرات می توان گفت که تقریبا همه افرادی که با وب آشنایی حتی بسیار اندکی دارند، حداقل برای یک مرتبه هم که شده واژه ی سئو سایت را شنیده اند.
اما وقعا سئو سایت چیست؟
سئو به در لغت کلمه SEO انگلیسی می باشد که مخفف Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی موتورهای جستجوگر می باشد، سئو سایت در اصل به معنی تولید کردن محتوا برای صفحات وبی که برای موتورهای جستجو هم خوشایند باشند است. سئو سایت یا بهینه سازی صفحات وب سایت این است که شما در نتایج موتورهای جستجوگر امتیاز بالایی را داشته باشید. بطوریکه این موضوع باعث شود صفحه وب سایت شما در لیست نتایج ارائه شده توسط موتور جستجوگر در اولویت بالارتری از دیگر وب سایت ها قرار بگیرد. این موضوع وقتی بسیار جالب می شود که اکثر مردم ازموتورهای جستجوگر برای رسیدن به خواسته هایشان استفاده می کنند. به عنوان مثال در گوگل و یاهو و بینگ و اسک وام اس ان و بسیاری از موتور های جستجو گر دیگر ، بسیاری از مردم فقط به صفحه ی اول نتایج جستجو نگاه می کنند و معمولا در همان صفحه اول به خواسته هایشان از موتور جستجوگر می رسند. پس بنابراین برای داشتن ترافیک بسیار بالا از طرف موتورهای جستجوگر مختلف، این مسئله بسیار هایز اهمیت است که وب سایت شما در صفحه ی اول لیست نتایج موتور جستجوگر قرار بگیرد.
علم سئو سایت و بهینه سازی موتورهای جستجوگر عوامل بسیار بسیار بسیار زیادی را مورد بررسی قرار می دهد که باز کردن کامل بحث سئو سایت در یک مقاله یا حتی چندین مقاله قابل گنجاندن نیست ، برای اینکه تعدادی از عوامل را برایتان گفته باشیم باید به مواردی همچون عنوان صفحه ی مناسب، تگ ها و متا تگ ها، کلمات کلیدی و عبارات کلیدی و توضیحات مناسب سایت و کلاً محتوایی که موتورهای جستجو دوست دارند، اشاره کنیم.
موتورهای جستجوگر صفحات وب سایت را به وسیله ربات های مختلفی که می سازند مورد بررسی و آزمایش قرار می دهند، ربات هایی که به نام خزندگان موتور های جستجوگر یا عنکبوت موتور های جستجوگر معرفی شده اند، این خزندگان با فاکتور های تعریف شده ای که دارند صفحات وب سایت را یه دقت بسیار بالا بررسی می کنند و مهمترین عامل بررسی آنها تولید محتوای یکتا و منحصر بفرد است، چرا که وقتی یک صفحه وب دارای محتوای یکتا و منحصر به فردی باشد این به این معنی است که این وب سایت با ارزشی است که برای وب سایت خود ارزش قائل شده و وقت گذاشته و محتوای یکتا و منحصر بفردی ایجاد کرده است، اینکه می گوییم محتوای منحصر به فرد و بکتا ، اصلا به این فکر نکنید که فقط منحصر به فرد بودن و یکتا بودن محتوا فقط اهمیت دارد ، اینطور نیست، خزندگان موتور های جستجوگر به قدری هوشمند و حرفه ای و درست برنامه ریزی شده هستند که تفاوت محتوای با کیفیت و خوب را از محتوای بی کیفیت و فیک به خوبی تشخیص می دهند. پس برای تولید محتوا نیاز دارید وقت بسیاری را تعیین کنید و به محتوای صفحات وب سایت بسیار توجه داشته باشید.
متاسفانه یا خوشبختانه تمام ربات خزندگان موتور های جستجوگر به صورت یک جور و شبیه هم کار نمی کنند و معمولا برای همه ی ربات های موتور های جستجوگر الگوریتم ها و فرمول های متفاوتی برای فهرست کردن وب سایت ها تعریف شده است. برای مثال اگر صفحه وب سایت شما در یکی از موتورهای جستجوگر مثل گوگل امتیاز و جایگاه بالایی داشته باشد، بعید نیست که این صفحه وب سایت در دیگر موتورهای جستجوگر هم همان امتیاز بالا و جایگاه را نداشته باشد.
یکی از عملیاتی که متخصصین سئو سایت و بیهنه سازی وب سایت و موتورهای جستجوگر انجام می دهند، پیگیری و بررسی تمام تغییرات برای عملکرد ربات های موتورهای جستجوگر می باشد. بنابراین با این حساب متخصصین سئو سایت و بهینه سازی وب سایت می توانند صفحات وب سایت را بر طبق این تغییرات و الگوریتم های جدید سئو و بهینه سازی نمایند. همچنین آنها همراه با تغییرات موتورهای جستجورگر مختلف خود را به روز تابع این موتورها قرار می دهند.
این را بدانید با پیشرفت روزانه تکنولوژی و روش های جدید و نا تمامی که در دنیای وب رخ می دهد عملیات و الگوریتم و برنامه های ربات های خزنده موتور های جستجوگر هر لحظه در حال تغییر هستند واگر از اطلاعات کافی برخوردار نشوید ممکن است جایگاه تان در لیست نتایج موتور های جستجوگر را از دست دهید،
این را مطمئنیم که خود شما که در حال خواندن این مقاله هستید این تغییرات جایگاه های وب سایت ها در لیست نتایج موتور های جستجوگر را برای یه مطلب خاص را مشاهده کرده اید.
اگر شما دنبال یک شرکت طراح وب سایت برای طراحی سایت تجاریتان هستید، شما باید از شرکت طراح وب سایت تان درباره ی سئو سایت و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو سوال کنید و همچنین از آنها بخواهید بر طبق قواعد و اصول سئو سایت و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر عملیات طراحی و ساخت صفحات وب سایت تان را شروع نمایند.
این نوع طراحی وب سایت ممکن است برای شما مدت زمان بیشتری و هزینه بیشتری در پی داشته باشد ولی ما به شما قول می دهیم که این کار که طراحی وب سایت تان با رعایت قوانین سئو سایت و بهینه سازی وب سایت بسیار برای آینده وب سایت تان تاثیر مثبت و عملی در پی خواهد داشت. چرا که با رعایت این قوانین و همچنین عملیات پشتیبانی وب سایت و تولید محتوا برای وب سایت با اطمنیان باعث می شود که وب سایت شما در لیست نتایج موتور های جستجوگر جایگاه بسیار بهتر از رقبای تجاری تان خواهد داشت، و این باعث ورود ترافیک بسیار بالایی برای بیزینس و فعالیت شما در دنیا وب خواهد بود.
برای اینکه به این سوال پاسخ دهیم که "چرا سئو سایت و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو مهم است؟"باید این دلایل را عرض کنیم:
▪ بالا بودن در لیست نتایج موتور های جستجوگر باعث می شود مشتری های بسیار زیادی را به دیدار از وب سایت شما که همان ویترین فعالیت شما در دنیای وب است دعوت نمایید.
▪ 95 صد از کاربران اینترنت از موتورهای جستجوگر برای گشت و گذار و جستجو در اینترنت استفاده می کنند.
▪ 90 درصد از تمام بینندگان وب سایت شما از یک صفحه ی وب سایتف دارای وضعیت مشابهی هستند.
▪ طبق آخرین تحقیقات و آمار های رسمی بیش از سه و نیم میلیارد جستجو در روز فقط از وب سایت جستوی گوگل انجام می شود.
▪ 80 در صد معاملات آنلاین به وسیله موتورهای جستجوگر آغاز می شود.
▪ در حال حاضر تعداد 645 میلیون وب سایت در دنیای وب و اینترنت وجود دارند، که اغلب آنها برای پول با هم در رقابت هستند، اما واقعیت بسیار سخت این این است که فقط تعداد بسیار بسیار اندکی به صفحه اول موتور های جستجوگر می رسند.
همچنین برای اینکه به سوال" چه کسانی به سئو احتیاج دارند؟ " پاسخ دهیم باید بگوییم که:
هر وب سایتی که به سوی تجارت و بازرگانی حرکت می کند، باید صفحات وب سایت خود را برای موتورهای جستجوگر سئو سایت و بهینه سازی وب سایت نماید.
قطعا هدف نهایی اکثر وب سایت های دنیا ، جلب کاربران اینترنتی به وب سایت می باشد، و مطالعات نشان می دهد که تعداد عظیمی از کابران اینترنتی، وب سایت ها را از طریق موتورهای جستجوگر پیدا کرده اند و می کنند و خواهند کرد، پس به شما قول می دهیم سئو سایت و بهینه سازی وب سایت را بسیار جدی بگیرید.
اگر شرکت شما تصمیم دارد یک وب سایت جدید طراحی ککند و یا به قصد دارد که یک وب سایت قدیمی را آپدیت و بروز کند باید توجه داشته باشید که برای پیشرفت و جواب گرفتن باید حتما حتما سئو سایت و بهینه سازی وب سایت را در الویت کارش قرار دهد.
به خاطر داشته باشید که سئو سایت و بهینه سازی وب سایت شما را به دنیای بزرگ وب یا همان دهکده جهانی وب می برد و شما را در بازار نامحدود اینترنت معرفی می کند.

خدمات تولید محتوا

بسمه تعالی
تولید محتوا
با سلام، در این مقاله سعی می کنیم تولید محتوا را تعریف کنیم، و خدمات تولید محتوایی که گروه وب سایت وان عرضه میکند را برایتان شر دهیم.
در ابتدا به تعریف تولید محتوا می پردازیم، تولید محتوا، به عملیاتی گفته می شود که طی آن ، اطلاعات مفید و مورد نیاز کاربران به هر رسانه ای و به ویژه رسانه‌های دیجیتال برای کاربران عرض می شود. اطلاعات عرضه شده برای کابران در زمینه‌های مختلفی می تواند باشد. در واقع محتوا «چیزی است که باید از طریق یک استاندارد بعنوان گفتار، نوشتار یا هر یک از راه های موجود گوناگون بیان شود» ، معمولا محتوا برای اینکه مفید واقع شود باید توزیع، بازاریابی و انتشار یابد. بیشترین استفاده های ایجاد محتوا برای نگهداری و به روز رسانی وب سایت‌ها، وبلاگ نویسی، عکاسی، فیلمبرداری، تحلیل آنلاین، نگهداری حساب‌های رسانه‌های شبکه های اجتماعی و ویرایش و توزیع رسانه‌های دیجیتال است.
لازم است بدانید به فرایند تحقیق، جمع‌آوری، نوشتن، سازمان یافته کردن و ویرایش اطلاعات، برای انتشار در وب سایت ها توسعه محتوای وب می گویند. محتوای وب سایت ها ممکن است شامل نوشته‌ها، گرافیک، تصاویر، موارد ضبط شده، فیلم‌ها یا دیگر محتواهای دیجیتال باشد که می‌تواند از طریق یک سرور پروتکل انتقال ابر متن پخش شده و به وسیله یک مرورگر، نمایش داده شود.
زمانی که شبکه جهانی وب ایجاد گردید، توسعه دهندگان وب نیز خودشان محتوای آنلاین را توسعه دادند یا اسناد موجود را اصلاح نمودند و آن‌ها را به وسیله زبان نشانه گذاری ابر متن(html) کدگذاری کردند. با گذشت زمان، حوزه توسعه وب سایت تکنولوژی های بسیاری را دربر گرفت. در نتیجه برای توسعه دهندگان وب سایت، فعالیت در این حوزه با توجه به نیازمندی به مهارت‌های بسیار متفاوتی که می‌بایست دارا باشند، دشوار گردید. توسعه دهندگان محتوا، متخصصان توسعه دهنده وب سایت هستند که مهارت‌های تولید محتوا نظیر طراحی گرافیکی، توسعه چند رسانه‌ای، نگارش حرفه‌ای و مستندسازی را دارا می‌باشند.
آنها می‌توانند محتوا را در وب سایت‌های موجود یا وب سایت‌های جدید ادغام نمایند، بدون آنکه از مهارت‌های فناوری اطلاعات نظیر برنامه‌نویسی به زبان اسکریپت و برنامه‌نویسی پایگاه داده استفاده کنند.
توسعه دهندگان محتوا یا توسعه دهندگان محتوای فنی همچنین می‌توانند نویسندگان فنی باشند که اسناد فنی ای را تولید می‌کنند که به افراد کمک می‌کند که نسبت به یک محصول یا سرویس و نحوه استفاده از آن اطلاعات کسب کنند. این اسناد شامل کمک آنلاین، کتابچه راهنما، کاغذهای سفید، مشخصات طراحی، راهنماهای توسعه دهنده، راهنماهای استقرار، یادداشت‌های انتشار و … می‌باشد.
توسعه دهندگان محتوا همچنین می‌توانند متخصصان بهینه‌سازی موتور جستجو(سئو SEO) یا بازاریابی اینترنتی باشند. کیفیت بالا و محتوای منحصربه فرد چیزی است که موتورهای جستجو به دنبال آن هستند؛ بنابراین متخصصان توسعه محتوا نقش مهمی را در فرایند بهینه‌سازی موتور جستجو ایفا می‌کنند.
موضوعی که اخیراً توسعه محتوای دنیای وب را تحت تأثیر قرار داده، استفاده از محتوای کلمات کلیدی است که آهسته آهسته با هدف دستکاری یک موتور جستجو فراهم شده‌است. این امر باعث می‌شود تا کسانی که حقیقتاً متخصصان نگارش محتوای وب هستند، کارکرد خود را از دست بدهند.
هدف از طراحی نگارش محتوا، درخواست اطلاعات از ماشین‌ها (الگوریتم‌ها) به جای مردم و جامعه است. متخصصان بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو SEO) معمولاً محتوا را به دایرکتوری‌های مقاله ارسال می‌کنند تا وب سایت خود را در هر موضوع، توانمند سازند. دایرکتوری‌های مقاله بسیاری به بینندگان اجازه می‌دهند تا محتوای ارسالی را مجدداً منتشر نمایند با این تعهد که تمامی لینک‌ها حفظ و نگهداری می‌گردند. این روش امروزه، روش بهینه‌سازی موتور جستجو(سئو SEO) برای بسیاری از وب سایت‌ها شده‌است. اگر محتوا با توجه به قوانین کپی رایت بهینه‌سازی(سئو SEO) نوشته شود، محتوای ارسال شده برای ناشر (محتوای رایگان دوستدار SEO برای یک صفحه وب) و نویسنده (یک لینک که به وب سایت او ارجاع می‌دهد، بر روی یک صفحه وب دوستدار SEO قرار می‌گیرد).
محتوای بهینه (سئو SEO) باعث می‌شود شما در صدر موتور جستجوی گوگل قرار بگیرید و با رعایت نکات اصولی SEO و الگوریتم‌های گوگل که هر یک بروز می‌شوند و آپدیت‌های جدیدی که می‌آید (مانند گوگل پنگوئن یا الگوریتم مرغ مگس خوار) را رعایت نمائید نیاز به بازاریابی محتوا و تبلیغات نیست. شما ممکن است با یک مقاله اصولی و بهینه شده (سئو SEO) در صدر گوگل قرار بگیرید و همین یک مطلب مشتریان فوق‌العاده زیادی بدون تبلیغات به دست می‌آورید.
روش‌های متعددی برای چگونگی شروع توسعه محتوای وب وجود دارد. با این وجود، در جایی که (شبکه جهانی وب) با بیشتر از ۲۵۰میلیون وب سایت از تاریخ دسامبر ۲۰۱۰ و راه اندازی ۴/۲۱ میلیون وب سایت جدید تنها در سال ۲۰۱۰، ملاحظه می‌گردد، نشان می‌دهد که یک وبسایت می‌بایست یا مختص مخاطبان خاص باشد، یا محتوای اورجینال و دست اولی داشته باشد که آن را از وب سایت‌های مشابه متمایز کند یا اطلاعات معمول و رایج را با راه‌های جدید ارائه نماید تا در نتیجه بتواند بدینوسیله در میان سایت‌های مشابه متمایز و ممتاز گردد.
مدیریت محتوا که با نام اختصاری CM شناخته می‌شود، مجموعه‌ای از فرایندها و فناوری‌هاست که جمع‌آوری، مدیریت و انتشار اطلاعات را در هر شکل یا به هر روش، پشتیبانی می‌کند. در سال‌های اخیر این اطلاعات معمولاً محتوا، یا به‌طور دقیق، محتوای دیجیتالی نامیده می‌شود. محتوای دیجیتالی ممکن است به شکل متن (مانند اسناد الکترونیکی)، فایل‌های چندرسانه‌ای (مانند فایل‌های صوتی یا تصویری)، یا هر نوع فایل دیگری باشد که از چرخه عمر محتوا (که نیاز به مدیریت دارد) تبعیت می‌کند و استانداردهای آن را داشته باشد.

بسیار خوب
تا اینجا سعی کردیم تعاریف مربوط به تولید محتوا را برایتان شرح دهیم،
حال سعی میکنیم به زبان ساده تر و عامیانه تر در مورد تولید محتوا بگوییم،
برای شروع یک تجارت الکترونیک، در مرحله اول در دنیای دیجیتال ما در ابتدا یک محصول یا خدمتی برای ارائه به مشتریان انتخاب میکنیم، در مرحله دوم آماده کردن مکانی برای ارائه ی این محصول یا خدمت مان خریداری یا اجاره میکنیم، حال با توجه به اینکه بحث ما در حال حاضر تجارت الکترونیک است یعنی در فضای مجازی و دنیای پهناور اینترنت فعالیت می کنیم، مکان ما برای ارائه محصول یا خدمت مان ، میشود خرید هاست و دامین و راه اندازی و طراحی وب سایت برای ارائه محصول یا خدمت مان.
خوب تا به اینجا ما هم محصول یا خدمت و هم مکانی برای فروش و ارائه ی آنها داریم. در این مرحله حال ما نیاز داریم محصول یا خدمت مان را ارائه دهیم و به همه نشان دهیم که ما این محصول یا خدمت را داریم،
خوب کاری که باید بکنیم این است که محصول و خدمت را در وب سایت قرار دهیم و توضیح بدهیم که این محصول یا خدمتی که در وب سایت گذاشته ایم چیست و چه کارایی ای دارد، همین که در مورد محصول یا خدمت توضیح دهیم را اصطلاحا تولید محتوا می گویند.
شما فرض کنید که محصول یا خدمت را در وب سایت قرار دهید بدون آنکه هیچ توضیح و عکس و نوشته ای در مورد آن محصول یا خدمت و کارایی آن ارائه ندهیم، آنوقت چه اتفاقی می افتد، خوب نتیجه معلوم است ، کاربران اصلا متوجه نمی شوند که محصول و خدمت شما چه کارایی ای دارد و چه کمکی می تواند به آنها بکند، بله کاملا درست است حال به خوبی متوجه ارزش تولید محتوا شدید.
حال حساب کنید که این تعریفی که برای تولید محتوا کردیم ، کوچکترین کار تولید محتوا می باشد، در ادامه میخواهیم بیشتر در مورد تولید محتوا صحبت کنیم.
خوب حالا فرض کنید در مورد محصول و خدمت ی که دارید، بیشتر اطلاعات بدهید، آن اطلاعات را در وب سایت های مختلف، از قبیل وب سایت های خرید و فروش، وب سایت های معرفی، وب سایت های تبلیغاتی، وب سایت های نمایندکی فروش، وب سایت های فاروم، شبکه های اجتماعی، وبلاگ ها و .... هم قرار دهید، کاملا واضح است که در این صورت شما با این کارتان بازدیدکننده و مشتری بیشتری جذب وب سایت تان می کنید، این منطقی است که وقتی در مورد محصول و خدمت تام هر چقدر بیشتر صحبت کنید و در جاهای مختلف در مورد آن بنویسید، قطعا محصول یا خدمت شما بیشتر دیده می شود، این دیده شدن رابطه مستقیم با بازدید کننده وب سایت شما دارد، بطوریکه هرچقدر بیشتر تلاش کنید و تولید محتوا ی بیشتری برای وب سایت تان انجام دهید ، در مورد محصول و خدمت شما در جاهای مختلف بیشتر بحث می شود و بالطبع مشتری و بازدید کننده بیشتری روانه وب سایت شما خواهند شد.
اگر بخواهیم مثالی بزنیم همین شبکه اجتماعی اینستاگرام را در نظر بگیرید، شما فرض کنید در مورد محصول یا خدمت تان، ویدیو یا عکس تهیه کرده اید،یعنس در واقع تولید محتوا کرده اید، و آن را در اینستاگرام انتشار داده اید، بسته به مقدار انتشار و بازدید از پست شما، بازدید کننده و مشتری بیشتری روانه وب سایت شما خواهند شد، همین حرکت برای شبکه های اجتماعی دیگر از قبیل یوتیوب، فیس بوک، تلگرام، لینکد این، پینترست و .... هم انجام شود، یعنی تولید محتوا برای این شبکه های اجتماعی کنید، خوب واضح است که به همان میزان دارید مشتری و بازدیدکننده جذب وب سایت تان می کنید،
بسیار خوب تا اینجا شما بیشتر به ارزش والای تولید محتوا در امر تجارت الکترونیک پی برده اید، حال قصد داریم موضوع تولید محتوا را بیشتر باز کنیم تا به عمق ارزش وجودی تولید محتوا پی ببریم.
از همه ی استفاده های مختلف تولید محتوا که تا این قسمت گفته شد، بگذریم و وارد مرحله جدیدی از ارزش تولید محتوا شویم. در اینجا لازم است شما را با بهینه سازی و سئو وب سایت آشنا کنیم، مهم ترین ، مهم ترین و مهم ترین و ارزشمند ترین بخش در راه اندازی و طراحی وب سایت، بهینه سازی و سئو وب سایت می باشد، شمایی که در حال مطالعه این مقاله هستید احتمالا با مورد بهینه سازی و سئو وب سایت آشنایی دارید، به عنوان تعریف کوچکی در مورد بهینه سازی و سئو وب سایت باید بگوییم که بهینه سازی و سئو وب سایت به کلیه عملیات و فعالیت هایی گفته می شود که باعث می شوند وب سایت شما با کلمات کلیدی خاص خودتان مثلا نام محصول یا خدمت تان ، وقتی در موتورهای جستجوگر جستجو انجام گیرد، وب سایت شما جزو لیست نمایش داده شده به جستجو کننده باشد، برای اینکه در لیست نتایج موتور های جستجوگر قرار بگیرید باید از قوانین و قواعد ارائه شده توسط آن موتور جستجوگر پیروی کنید و وب سایت را طبق تعاریف و خواسته های آنها طراحی کنید.
شاید حالا بپرسید این همه تعریف از بهینه سازی و سئو وب سایت چه ارتباطی با تولید محتوا دارد، در به ادامه جواب سوالتان خواهید رسید.
مهمترین و با امتیاز ترین رکن در بهینه سازی و سئو وب سایت، تولید محتوا ی حرفه ای برای وب سایت می باشد. برای درک بهتر بیشتر توضیح می دهیم، در دنیای پر رقابت تجارت الکترونیک، این باید منطقی باشد که هر کسی که برای ارائه محصول یا خدمت ی که دارد هم مثل شما، طراحی وب سایت انجام می دهد، بهینه سازی و سئو وب سایت انجام می دهد،پس از آنجایی که راه اندازی تجارت الکترونیک بسیار هزینه کمتری از تجارت در دنیای فیزیکی دارد، این یعنی شما رقیبان بسیار زیادی در تجارت الکترونیک تان خواهید داشت،
برای اینکه از رقیبان تان پیشی بگیرید، و در لیست نتایج موتور های جستجوگر در جایگاه بهتری از رقیبان تان قرار بگیرید، باید تولید محتوا ی حرفه ای و کاربرپسند و با ارزش تولید کنید، در اینجا هم تاثیر تولید محتوا ی با ارزش و قوی با بهتر شدن جایگاه شما در لیست نتایج موتورهای جستجوگر رابطه ی مستقیم دارد، یعنی اینکه هر چقد تولید محتوای قوی تری داشته باشید برای موتورهای جستجوگر محبوب تر خواهید بود، و هرچقدر برای موتورهای جستجوگر محبوب تر باشید در لیست نتایج جستجو هم جایگاه بهتری کسب خواهید کرد.
پس با توجه به اینکه همه در راه اندازی و طراحی وب سایت شان تمامی قوانین و قواعد بهینه سازی و سئو وب سایت را رعایت می کنند، کسی موفق تر است و جایگاه بهتری کسب میکند که در امر تولید محتوا تلاش بیشتری کند و با قدرت رقیبان را کنار میزند.

پس هیچوقت بهینه سازی و سئو وب سایت را فراموش نکنید و قدرت تولید محتوا در تجارت الکترونیک را درک کنید.

به نظر من، موتور جستجوگر گوگل فوق العاده است، و سئو وب سایت بی نظیر است، و بدون تردید تولید محتوا ی حرفه ای و مناسب قطعا برگ برنده شما خواهد بود.
امیدوارم این مقاله برایتام مفید واقع شود، کپی برداری مقالات در صورت قرار دادن لینک وب سایت وان بلا مانع است.

بهینه سازی وب سایت

بسمه تعالی
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی کاربران و وبمستران گروه بهینه سازی وب سایت وان، اگر در این صفحه هستید و در حال خواندن مطالبید قطعا شما جزو افرادی هستید که برای بهینه سازی وب سایت تان وقت زیادی صرف کرده اید و کتابها و مقالات بسیاری مطالعه کرده اید که سئو و بهینه سازی وب سایتتان را به بهترین شکل ممکن انجام دهید به طوری که وب سایتتان با بهترین عملکرد در جستجوی گوگل و موتورهای جستجوگر قرار بگیرد.
اگر تا به حال تلاش های زیادی کرده اید و نتیجه سئو وب سایت و بهینه سازی وب سایت تان برایتان رضایت کننده نبوده، و فکر میکنید تمامی عملیات و قوانین موجود برای سئو وب سایت و بهینه سازی وب سایت را تماما انجام داده اید ولی نتیجه مطلوب نگرفته اید،
به شما تبریک می گویم چون این مقاله مختص شما است، در این مقاله نکات بسیار بسیار بسیار مهم و ریز در مورد سئو وب سایت و بهینه سازی وب سایت را در اختیار شما قرار می دهیم، نکاتی که ممکن است به سادگی از کنار آنها گجذشته باشید ولی بعد از خواندن این مقاله به ارزش واقعی آنها پی ببرید.
حتما تا حالا ضرب المثل فوت کوزه گری به گوشتون خورده، اجازه بدهید برای تنوع هم که شده تاریخچه این ضرب المثل را برایتان عرض کنم:
***** در روستایی مردی زندگی می‌کرد که در حرفه‌ی کوزه‌گری و ساختن وسایل سفالی مهارت بالایی داشته و مورد تایید مردم بود.
پسر جوانی به‌عنوان دستیار در کنار این مرد کار می‌کرد. او خیلی باهوش بود و کاسه‌ها و کوزه‌های بسیار زیبایی درست می‌کرد که توجه همه‌ی اهالی دهکده را به خود جلب کرده بود.
این پسر جوان مدتی در کنار استادش شاگردی کرد و اصول و قواعد کوزه‌گری را آموخته و به این نتیجه رسید بهتر است مستقل شود و جداگانه برای خودش کار و مغازه‌ی کوچکی اجاره کند. به همین دلیل به فکر بهانه‌ای بود تا استاد خود را ترک کند.
یک روز که در کارگاه مشغول کار کردن بود رو به استادش گفت: من در اینجا زحمت زیادی می‌کشم، اما حقوق کمی به من می‌دهید. با این شرایط نمی‌توانم در اینجا کار کنم. استاد که مردی دلسوز بود حقوق او را افزایش داد، ولی بعد از چند وقت شاگردش دوباره بهانه گرفت و گفت حقوقی که شما به من می‌دهید خیلی ناچیز است و دیگر نمی‌توانم در کارگاه شما کار کنم. به همین دلیل از اینجا می‌روم. استاد به او گفت آیا کسی در این روستا هست که حقوق بالاتری به تو بدهد؟! پسر جوان که می‌دانست حق با استادش است سرش را پایین انداخت و گفت شما استاد بسیار ماهری هستید، ولی من ترجیح می‌دهم برای خودم کار کنم و مطمئن هستم که فوت و فن کوزه‌گری را کاملا آموخته‌ام و به همین خاطر کارگاه کوچکی اجاره کرده‌ام.
استاد از اینکه شاگردش قصد ترک کردن او را داشت ناراحت و غمگین بود و به شاگردش گفت اگر امکان دارد پیش من بمان. پسر جوان که روی تصمیمش مصمم بود، به استادش گفت من خیلی برای شما احترام قائل هستم، اما واقعا دیگر نمی‌توانم شاگردی کنم. سپس خداحافظی کرد و رفت.
پسر جوان مدتی در کارگاه خودش کاسه‌ها و کوزه‌های سفالی درست کرد، اما نمی‌تواست مانند استادش به آن‌ها رنگ و جلا بدهد. او مطمئن بود قوانین کوزه‌گری را رعایت کرده است، اما اشکال کارش را متوجه نمی‌شد. به همین دلیل یکی از کوزه‌هایش را نزد استادش برد و از او خواست تا کمکش کند. استاد با روی باز از او استقبال کرد و به شاگردش گفت یکبار تمام فنونی را که برای ساختن این کوزه به کار بردی را برایم توضیح بده. پسر جوان هم از اول تا آخر برای استادش تمام مراحل را بیان کرد. استاد به او گفت اگر قول بدهی در کنار من بمانی، من اصل آن چیزی را که تو نمی‌دانی، به تو می‌آموزم. پسر جوان هم پیشنهاد استادش را پذیرفت و و در کنار استادش ماند.
ماه‌ها گذشت و یک روز که در کارگاه مشغول ساختن کاسه‌ی سفالی بود، از استادش خواست تا فن اصلی کوزه‌گری را به او یاد بدهد. استاد هم طبق قولی که به او داده بود به همراه شاگرد به کوره رفتند و هنگامی که خواست کاسه‌ها را داخل کوره قرار دهد، کاسه‌ها را فوت کرد و آن‌ها را داخل کوره قرار داد و به شاگردش گفت تو این فوت آخر را انجام نمی‌دادی و همین باعث شده بود ظروفت رنگ و لعاب نداشته باشند. شاگرد که متوجه حرف‌های استادش نشد، گفت فوت کردن چه ربطی در شفاف شدن ظروف من دارد؟!
استاد رو به شاگردش کرد و گفت: هنگامی که ظرف‌ها را کنار هم قرار می‌دهی بعد از چند روز گردوخاک روی آن‌ها می‌نشیند و اگر قبل از گذاشتن داخل کوره با فوت کردن، خاک روی آن را از بین نبری، تمام زحماتت از بین می‌رود و ظروف شفاف و دلنشین نمی‌شوند.
از آن دوران تا به امروز اگر در مورد کسی اظهار نظر کنند و بگویند همه‌ی چیز ها را می‌داند، اما اصلی‌ترین و مهم‌ترین فن را نمی‌داند، این ضرب‌المثل را برایش به‌کار می‌برند.*****

این ضرب المثل را برایتان مثال زدم چون می خواهم فوت کوزه گری را برایتان آموزش دهم، این مطالبی که میخواهم عرض کنم در عین سادگی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند، به قول معروف فوت های کوزه گری هستند، مطمئن باشید اینقدر که دارم از اهمیت این مطالب در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت تعریف میکنم قطعا بی مورد نیست و با سال ها تجربه حرفه ای در سئو و بهینه سازی وب سایت این ها را جمع آوری کرده ام،
خوب فکر میکنم تا جایی که تونستم ارزش و اهمیت مطالب را برایتان عنوان کردم، حالا وقتش رسیده که بریم سراغ اصل مطلب، فوت های کوزه کری سئو و بهینه سازی وب سایت، با ما باشید، و دفتر و قلم حاضر کنید و از مطالب نوت برداری کنید و تک تک شان را در حافظه خود بسپارید و انجام دهید.
اولین و مهم ترین اصل در سئو و بهینه سازی وب سایت دریافت بک لینک از وب سایت ها می باشد. هر چه تعداد بک لینک های دریافتی به وب سایت بیشتر باشد رتبه آن وب سایت و نمره ای که موتورهای جستجوگر برای نمایش آن وب سایت در نظر میگیرند بیشتر خواهد شد. چند روش ساده برای دریافت بک لینک را برایتان عرض میکنم،به راحتی شما می توانید با شرکت کردن در بخش نظرات وب سایت ها و وبلاگ ها و قرار دادن لینک وب سایت بک لینک های زیادی به سمت وب سایت تان ارسال کنید. در موقع ارسال بک لینک سعی کنید از کلمات کلیدی تان برای لینک های ارسالی به وب سایت تان استفاده کنید.
بعضی وب سایت ها قسمت تبادل لینک دارند که می توانید از آنها استفاده کنید، ولی یک نکته بسیار بسیار مهم را هرگز فراموش نکنید که از سایتی که می خواهید لینک دریافت کنید آن وب سایت باید خودش جزو وب سایت های رتبه بالا باشد، یعنی تبادل لینک بکنید ولی نه از هر وب سایتی.
بعضی وقتها نیاز هست که پول بدید تا لینک های مفید از وب سایت های رتبه بالا دریافت کنید، باور کنید بعضی وب سایت ها ارزشش را دارند که مبلغی را برای سئو و بهینه سازی وب سایت تان صرف کنید.
یک روش خوب دیگر برای دریافت بک لینک و همچنین کمک به سئو و بهینه سازی وب سایت، ارسال بیانیه ی خبری می باشد، این بیانیه را برای وب سایت های خبر گذاری و وب سایت های مربوط ارسال کنید و اجازه دهید بیانیه ی خبری شما در دنیای اینترنت پخش شود.
طراحی یک وبلاگ در کنار طراحی وب سایت تان هم جزو نکات بسیار مفید و تاثیر گذار در سئو و بهینه سازی وب سایت تان می باشد، مطمئن باشید موتورهای جستجوگر به داشتن یک وبلاگ کنار طراحی وب سایت تان اهمیت می دهند. از سمت دیگر مطالبی که در وبلاگتان قرار می دهید برایشان لینک هایی به وب سایت اصلی تان طراحی کنید، همچنین این مورد باعث می شود بک لینک به وب سایت تان ارسال کنید.
حضور در شبکه های اجتماعی و فعالیت گسترده در شبکه های اجتماعی یکی دیگر از نکات بسیار مهم و مفید در سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد، دقیقا مثل وبلاگ، درون شبکه های اجتماعی تان و پست های تخصصی که قرار می دهید طوری طراحی را انجام دهید که لینک های به وب سایت اصلی تان ارسال کنید. به نحوی این مورد هم به بک لینک های ارسالی به وب سایتتان کمک می کند.
بخاطر اهمیت این موضوع تکرار و تاکید میکنم که لینک گرفتن از همسایگی بد برای وب سایت در سئو و بهینه سازی وب سایت تان تاثیر منفی دارد.
یک روش که در مورد همه ی وب سایت ها قابل استفاده نیست برایتان عرض میکنم، فروش پنل های نمایندگی به وب سایت ها، این گزینه هم به نحوی در ارسال بک لینک به وب سایت شما و سئو و بهینه سازی وب سایت کمک میکند.
ارسال ایمیل و اس ام اس و فکس و پست های تبلیغاتی هم به سئو و بهینه سازی وب سایت کمک زیادی می کنم، این مورد به نحوی منسوخ به نظر میرسد ولی باور کنید هنوز هم هستند کسانی که از این طرق وارد شما را پیدا می کنند، در این مورد هم به نحوی دریافت بک لینک به وب سایت تان انجام می گیرد و از آنجا که بک لینک بسیار در سئو و بهینه سازی وب سایت کمک میکند این مورد را هم در نظر داشته باشید.
در وب سایت تان تخفیف های خیلی خوب و جذاب و جلب کننده قرار بدهید، شک نداشته باشید این ثابت شده که آگهی هایی که تخفیف دارند بازدید بیشتری نسبت به بقیه ی آگهی ها دارند، این مورد نه تنها در ایران بلکه در کل جهان ثابت شده است.
تاکید برای نشان دادن اهمیت بیشتر این مطلب که در گفتگوهای مجازی شرکت کنید این مورد به سئو و بهینه سازی وب سایت تان بسیار کمک می کند.
مقالات تخصصی طراحی کنید و آنها را در پیج های تخصصی معرفی کنید و در آنها قرار دهید.
مقالات را حرفه ای و خوب طراحی کنید در حدی که بتوانید آن ها را به ناشرین برای نشر ارسال کنید.دارم عرض میکنم که این نکات برای سئو و بهینه سازی وب سایت بسیار اهمیت دارند.
مقالات تخصصی تان را برای لیست های خبری ارسال کنید، چون هم مجلات الکترونیک و هم صاحبان وب سایت ها در جستجوی مقالات رایگان هستند که در سایتشان قرار دهند، که این باعث بهبود رتبه سئو و بهینه سازی وب سایت شما می شود.
هرچند مقاله را در قالب یک کتاب الکترونیک تنظیم کنید و برایش یک نام بگذارید و آن را پخش کنید، این نکته بسیار مفید در سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد.
به صاحبان وب سایت ها که در ارتباط با نوع تجارت شماهستند پیشنهاد دهید که از مقالات شما به صورت رایگان در وب سایت شان قرار دهند. این هم برای دریافت بک لینک به وب سایت شما کمک می کند.
تجربه نشان داده که قرار دادن آگهی های فروش در وب سایت هم باعث بازدید بیشتر وب سایت می شود، و بازدید بیشتر وب سایت هم به سئو و بهینه سازی وب سایت کمک شایانی می کند.
به شما پیشنهاد میکنم که لینک های خارجی برای وب سایت تان بگیرید، این کار را بکنید چون این را تجربه کرده ام که به رتبه و نمره صفحه وب سایتتان کمک میکند، و رتبه بالای وب سایت یعنی تاثیر بر سئو و بهینه سازی وب سایت.
فایل RSS بسازید، RSS به قولی سرنام REALLY SIMPLE SYNDICATION و به قول کمی حرفه‌ای‌ترها سرنام RDF SITE SUMMARY است. ولی RSS سرنام هر چه باشد، پدیده‌ای است که امکان جمع‌آوری اطلاعات و اخبار را از سایت‌های مختلف فراهم می‌کند بدون این که مجبور باشید از این سایت به آن سایت سر بزنید. ویژگی RSS هم مثل بقیه تکنولوژی‌های خوب، در سادگی آن است :یک فرمت سریع و استاندارد، شبیه همان بولتن‌های خبری است منتها به شکل الکترونیک. امروزه اکثر سایت‌های وب مهم به این بولتن‌ها مجهز هستند، از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا سایت‌های خبرگزاری‌های بزرگ دنیا. برای گرفتن این بولتن‌ها کافی است نرم‌افزار مناسب این کار را در اختیار داشته باشید و بولتن مورد نظر را مشترک شوید. شاید فکر کنید خواندن خبرها که کاری ندارد، به صفحه اصلی سایت می‌رویم و خبرها را می‌خوانیم. اما حالتی را در نظر بگیرید که بخواهید 50 سایت مختلف را ببینید و تازه معلوم نیست این سایت‌ها اصلاً خبر جدیدی داشته باشند یا نه. با RSS نیازی نیست به 50 تا سایت سر بزنید. کامپیوتر شما به طور خودکار و با زمان‌بندی مشخص با این سایت‌ها تماس می‌گیرد و جدیدترین خبرها و اطلاعات را دانلود می‌کند. بنابراین، فقط از یک پنجره می‌توانید تمام اتفاقات روز را مشاهده کنید. بدین ترتیب هم در وقت‌تان صرفه‌جویی کرده‌اید، و هم در این همه اطلاعات اضافی که در وب وجود دارد گرفتار نشده‌اید.
از نقشه وب سایت برای کاربران و موتورهای جستجوگر استفاده کنید. نقشه یک وب سایت برای کاربران کمک می کند که کاربران به راحتی به تمامی صفحات وب سایت اشراف داشته باشند و در مورد موتوهای جستجوگر هم ساختن نقشه سایت بسیار بسیار ضروری و حیاتی می باشد چون به موتور جستجوگر میگه کدام آدرس ها را کرول کن ، نقشه وب سایت در سئو و بهینه سازی وب سایت بسیار اهمیت دارد.
موقع لینک دادن به وب سایت ها، وقتی در داخل لینک از عبارت مربوط به آن وب سایت استفاده کنید،آن عبارت هم برای وب سایت شما هم جستجو می شود.
در متن های وب سایت از کلمات کلیدی مرتبط، کلمات مشابه،کلمات مترادف، کلمات هم ریشه وامثال این ها استفاده کنید که این نکته در سئو و بهینه سازی وب سایت شما غوغا میکند.
در استفاده از متون برای وب سایت تان دقت کامل را داشته باشید، متن های برای وب سایت یادداشت کنید و سعی کنید متون شما وزین باشند، این وزین بودن متون بسیار مهم اند مطمئن باشید به جز کاربران موتور های جستجوگر هم وزین بودن متون را درک میکنند و در سئو و بهینه سازی وب سایت شما اثر میگذارد.
نکاتی بیار مهم در مورد کلمات کلیدی وب سایت که در سئو و بهینه سازی وب سایت بسیار تاثیر گذار هستند:
از کلمات کلیدی در عنوان وب سایت تان استفاده کنید.
تکرار بیش از حد کلمات کلیدی در متن های وب سایت اشتباه بزرگی است که خیلی های مرتکب آن می شوند. چگالی کلمات کلیدی در متن وب سایت بسیار مهم و حیاتی است.
از کلمات کلیدی وب سایت در آدرس URL وب سایت استفاده کنید.
از کلمات کلیدی وب سایت در قسمت ALT تصاویر استفاده کنید.
سعی کنید کلمات کلیدی را در متون وب سایت به نحوی مشخص و مجزا نمایید.
سعی کنید کلمات کلیدی وب سایت در یک سوم اول صفحه وب تان وجود داشته باشند.
استفاده از تگ های HEAD از H1 تا H6 بسیار در سئو و بهینه سازی وب سایت کمک می کند. چون خیلی ها این نکته را نمی دانند عرض میکنم که تگ H1 در هر صفحه نباید بیشتر از یک مرتبه بکار برده شود.
استفاده از محتوای تکراری در وب سایت ممنوع ترین حال ممکن در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت ها می باشد.
تاکید مهم میکنم که تکرار بی مورد کلمات کلیدی در وب سایت ممنوع می باشد.
خوب حالا میرسیم به قسمت بسیار بسیار مهم در سئو و بهینه سازی وب سایت که آن هم چیزی نیست جز متتگ ها در وب سایت، متاتگ ها بسیار مهم اند، مکان قرار گیری آنها در قسمت HEAD وب سایت و زیر TITLE نوشته می شوند، و متاتگ KEYWORD و DESCRIPTION کیورد و دسکریپشن مهم ترین متاتگ های موجود هستند.
محتوی متاتگ KEYWORD هماهنطور که از نام آن مشخص است باشد حاوی کلمات کلیدی صفحه وب سایت باشد، و کلمات کلیدی شامل 1000 کاراکتر و با فاصله یا کاما از هم جدا شوند.
محتوی متاتگ DESCRIPTION هم همانطور که از نامش مشخص است حاوی توضیحات مربوط به صفحه وب سایت می باشد، محتوی این متاتگ در زیر عنوان وب سایت در گوگل نشان داده می شود و بهتر است حداکثر 200 کاراکتر باشد.
فرموش نکنید که محتوای متاتگ هر صفحه با همدیگر باید متفاوت باشد.
حالا برویم سراغ کد های HTML برای سئو و بهینه سازی وب سایت:
بسیار مهم است که کد های HTML را استاندارد طراحی کنید.
استفاده از استایل های مستقیم در HTML خوب نیست.
کد های جی کوئری و جاوا و سی اس اس را استاندارد و فشرده کنید.
به یاد داشته باشید که کد جاوا در موتورهای جستجوگر مثل گوگل جستجو نمی شوند.
برای اینکه بدانی در وب سایت کد جاوا وجود دارد یا خیر این عملیات را انجام دهید: وب سایت در حال اجرا در مرورگر باشد روی صفحه راست کلیک کنید و view source را بزنید و در کد ها بگردید اگر دیدید از کد جاوا استفاده شده سعی کن آنها را هر جوری که میتوانید حذف کنید، مثلا میتوانید بجای Button از Hyper Link استفاده کنید، این کار برنامه را سمت کلاینت حل می کند یعنی دیگر نیازی نیست از قسمت برنامه نویسی هر صفحات استفاده کنید که باعث شود برنامه برود سمت کامپایل شدن، سعی کنید برنامه رو با کدهای اچ تی ام ال حل کنید.
کدهای اضافی اچ تی ام ال را حذف کنید مثل توضیحات و امثال این، چون وجود کد های بلا استفاده و زاید و توضیحات اولا اینکه باعث می شود آن صفحه حجمش بالاتر رود و ثانیا باعث گیج شدن ربات های موتورهای جستجوگر می شود.
روی زیاد کردن صفحات مفید وب سایت تان بسیار کار کنید، صفحات مفید و زیاد در وب سایت رتبه آن وب سایت را در سئو و بهینه سازی وب سایت بالا می برد. برای این کارمی توانید از محتوای جدید، مقاله جدید، خبر جدید، آموزش جدید، بلاگ جدید، عکس جدید و غیره استفاده کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که متون بهینه در وب سایت استفاده کنید.
وب سایت را به روز رسانی کنید، این نشان دهنده فعال بودن وب سایت تان می باشدو در سئو و بهینه سازی وب سایت کمک می کند.
یاداور می شوم استفاده از اطلاعات جدید در وب سایت بسیار مفید خواهد بود.
بعضی وقت ها یک حرکت خارق العاده و خیلی خاص در وب سایت به جذب بازدید کننده به وب سایت بسیار کمک میکند و جذب بازدید کننده به وب سایت یعنی سئو و بهینه سازی وب سایت برای ما.
داشتن رتبه خود در وب سایت الکسا هم جزو نکات مفید در سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد.
یک نکته بسیار بسیار بسیار مهم در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت صفحه بندی ها در صفحات وب سایت می باشد، در صفحه بندی باید دقت داشته باشید که هر مطلبی که به وب سایت اضافه می کنید این باعث نشود که آدرس URL صفحات قبلی وب سایت تغییر یابد. در مورد وب سایت های ویندوزی صفحه بندی صحیح در دیتا لیست، از اهمیت زیادی در سئو و بهینه سازی وب سایت برخوردار است.
در استفاده از کنترل ها در صفحات وب سایت قسمت enable view state در قسمت Properties را خاموش کنید، این یعنی برای این کنترل نیازی نیست سمت سرور کاری انجام دهد و همان سمت کلاینت برنامه رو انجام اجرا کند، البته اگر نیازی نباشد که برنامه سمت سرور برود. مثلا برای کنترل هایی که نیاز است از دیتابیس اطلاعات برداشته شود لازم است که برنامه سمت سرور اجرا شود ولی در کارهایی مثل محسابات و امثال این در همان کلاینت به راحتی میتوانید برنامه تان را اجرا کنید. پس سعی کنید تا میتوانید سمت سرور نفرستید چون باعث کندی سرعت لود شدن صفحات وب سایت می شود.
و در آخر می خواهم یک راز بسیار بسیار مهم دیگر را در سئو و بهینه سازی وب سایت برایتان فاش کنم ، آن هم استفاده از یک میزبانی وب سایت مناسب برای وب سایت تان می باشد.

در اینجا یک مطلب جدید و به روز در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت برای وب مستر های حرفه ای به وب سایت اضافه می کنم: قبلش باید عرض کنم که ما در بهینه سازی وب سایت وان تلاش داریم برای احترام به کاربران تمامی نکات حرفه ای و به روز در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت را ارائه دهیم، خوب برویم سراغ اصل مطلب، چند وقتی هست که به شدت در جستجوی راه های جدید برای کمک به سئو و بهینه سازی وب سایت تحقیق و تفحص می کنم و راه های جدید را تست و امتحان میکنم و با آزمون و خطا به روش هایی برای بهبود سئو و بهینه سازی وب سایت دست پیدا کرده ام، قبل از توضیح در مورد این موضوع یاد آور می شوم که انجام عملیات برای بهبود رتبه وب سایت ها در موتور های جستجوگر را اگر بخواهیم نمره و ارزش عددی حساب کنیم که از مجموع این اعداد وب سایت رتبه اش بهتر می شود و پله پله رشد می کند و افزایش می یابد باید فراموش نکنید که هر نکته و روشی که برای سئو و بهینه سازی وب سایت انجام می دهید ارزش شان بسیار ریز و عدد کوچکی هست که اگر به صورت تکی به آن نگاه کنید فکر کنید که ارزش ندارد برای وب سایت تان آن عمل را انجام دهید ولی مت در اینجا به شما پیشنهاد میکنم از هر نکته کلیدی که در مقاله های وب سایت وان مشاهده میکنید برای بهبود سئو و بهینه سازی وب سایت تان استفاده کنید، چون اینها مجموعا با هم رقم بزرگی می شوند و اینطور می شود که رتبه شما در موتور های جستجوگر افزایش می یابد. آیا می دانید تفاوت بودن یک وب سایت در صفحه ی اول موتور جستجوگر با صفحه دوم و صدم وب سایت چیست، جواب این است که وب سایتی که در صفحه اول موتور جستجوگر قرار دارد مجموع نکاتی که برای سئو و بهینه سازی وب سایت ش استفاده کرده است از رتبه های بعدی خودش بیشتر است، این موضوع همیشه پر اهمیت است ولی زمانی اهمیت بسیار زیادی از آن حس می کنید که شما در رفتن به یک پله بالاتر از جایگاه خودتان را با استفاده از روش هایی که به آنها فکر نمی کردید مشاهده نمایید، من با سال ها تجربه در سئو و بهینه سازی وب سایت و بهبود رتبه وب سایت در موتور های جستجوگر این موضوع را به شما عرض کردم. بسیار خوب، می روم سراغ بحث اصلی که برای بهبود جایگاه وب سایت در موتور های جستجوگر کمک می کند، آن هم چیزی نیست جز: ویدیو مارکتیگ در مورد بحث ویدیو مارکتینگ و کمک آن در افزایش رنک در موتور های جستجوگر و سئو و بهینه سازی وب سایت یک مقاله برایتان قرار می دهم و پیشنهاد می کنم حتما از قسمت مقالات بهینه سازی وب سایت وان آن را بیابید و چند بار مطالعه نمایید و پس از درک کامل در وب سایت تان اجرا کنید و از نتیجه لذت ببرید، نتیجه ای مطمئن هستم که در چند روز آن را در ارتقا رنگ وب سایت تا حس خواهید کرد.

طراحی سایت


سلام به مقاله طراحی سایت خوش آمدید، اگر به ساخت و راه اندازی طراحی سایت های اینترنتی علاقه مند باشید، حتما مقالاتی با موضوع طراحی سایت را هم دوست دارید. اما این مقاله یکی از کامل ترین و بهترین مقاله هایی است که برای امر طراحی سایت تا به حال نوشته شده است، با توجه به تازه نویس بودن مقاله، سعی شده جدیدترین فناوری ها در آن لحاظ شود و راحت ترین و سریع ترین روش ها ذکر گردد. همچنین سعی شده از هر گونه اضافه گویی پرهیز شده و مستقیم به سراغ اصل مطلب برویم، مطمئنا کار شما را هم ساده تر از قبل خواهد کرد. شما به همین یک مقاله و منابعی که درون آن معرفی می شود، می توانید تمامی مباحث طراحی و راه اندازی یک سایت اینترنتی را بیاموزید. در روزگار کنونی، سهولت راه اندازی و طراحی سایت های اینترنتی باعث شده تا تعداد این گونه پایگاه های اینترنتی روز به روز افزایش یابد. مهم نیس که هدف شما از راه اندازی و طراحی سایت چه باشد، مهم این است که با فناوری های جدید شما در کمترین زمان می توانید سایت خود یا مشتری خود را راه اندازی کنید. سایت هایی که از به روز ترین امکانات استفاده می کنند و در عین حال کمترین هزینه را روی دست شما خواهند گذاشت. اگر با محیط وب فارسی آشنا باشید، حتما می دانید که چطور تعداد سایت ها روز به روز در حال افزایش است که بیشتر آنها هم معمولا از یک روش خاص و بهینه برای ساخت سایت خودشان استفاده می کنند، من علاوه بر اینکه به تمامی روش های طراحی سایت در این مقاله اشاره می کنم، به شما بهترین روش را هم یاد خواهم داد. علاوه بر آن مقاله های دیگری از طریق این جانب منتشر شده است که این مبحث را برای شما کامل تر میکنند. می توانید از آنها هم استفاده کنید. اگر با راه اندازی و طراحی سایت هدف شما این است که یک کار سرگرم کننده انجام دهید، یا از این کار کسب درامد کنید و یا حتی شغل طراحی سایت را برای خود به عنوان یک کار حرفه ای در نظر بگیرید، در هر صورت به دنیای طراحی سایت خوش آمدید! دنیای پر از شگفتی و البته راه های پیچ در پیچ که همین راه ها در کنار سخت کردن کار می توانند لذت بخش هم باشند. البته از سختی کار نباید ترسید. چرا که هر کاری در کنار سختی های خاص خودش، می تواند لذت بخش هم باشد، لذتی که در پس رسیدن به هدف نهفته شده است. مثل هر کار دیگری راه اندازی یک سایت اینترنتی را می توان از روش های مختلفی پی گرفت، از روش های ساده اما پیش پا افتاده گرفته تا استفاده از روش های نوین که همگی آنها سعی شده در این مقاله توضیح داده شوند. مهم نیس که دانش طراحی سایت شما تا چه حدی است. در نوشتن این مقاله سعی شده از مقدمات کار طراحی سایت کار را شروع کنیم. پس اگر آماده اید که با این مقاله اطلاعات خوبی راجع به طراحی سایت کسب کنید، همچنان با سطر سطر این مقاله همراه باشید. 

هدف از طراحی سایت

بسته به اینکه چه نوع هدفی در سر می پرورانید تا سایت خود را راه اندازی کنید، مسیری که طی می کنید ممکن است اندکی متفاوت باشد. اما در نهایت شما باید یک روش کلی را در پیش بگیرید که این مقاله در خدمت شماست تا این روش را به شما بیاموزد. به طور کلی من اهداف راه اندازی یک سایت را موارد زیر ذکر کردم:

طراحی سایت به عنوان یک سرگرمی

افراد زیادی هستند که کار طراحی و ساخت سایت را فقط برای لذتی که در این کار دارد انجام میی دهند. البته این افراد هم بالاخره به موقعیتی می رسند که می توانند از کاری که انجام می دهند حتی امور زندگی شان را بگذرانند. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید، طبیعتا کار شما ساده تر است. چون الان کم کم با مباحث مختلف آشنا شده که هیچ فشاری روی شما نیست که خواسته باشید یک شبه حجم عظیمی از اطلاعات را وارد مخ تان کنید. البته این را هم بگویم که راه اندازی یک سایت برای سرگرمی به این معنا نیست که شما نیازی به داشتن هیچ دانشی ندارید.

طراحی سایت شخصی

این هدف از طراحی سایت هم می تواند جزء دسته اول قرار بگیرد. اما برخی از افراد می خواهند یک سایت شخصی برای خود داشته باشند که جدای از مباحث سرگرمی کار است. انتظار این دسته از افراد از داشتن یک سایت، چیزی پیشرفته تر از یک وبلاگ است. یک وبلاگ دارای محدودیت های بسیاری است و دست صاحبان آنرا نمی تواند باز بگذارد تا هر کاری که دلش خواست انجام دهد. اما یک سایت تمامی اجزائش قابل کنترل است. شما با یک سایت هر طور که بخواهید می توانید رفتار کنید. مثلا وبلاگ ها معمولا دارای تبلیغات اجباری هستند. این در حالی است که با راه اندازی یک سایت شخصی در برابر وبلاگ، نه تنها از تبلیغات اجباری خبری نیست، بلکه خود شما می توانید به روش های مختلف که یکی از آنها گذاشتن تبلیغ است، از سایت خود کسب درامد کنید. عملی کردن ایده های کارآفرینانه هم یکی دیگر از مواردی است که شما را می تواند به سمت طراحی سایت بکشاند. سایتی که من آن را در زمره طراحی سایت شخصی در نظر گرفتم. اما بعد ها می تواند به یک کسب و کار سود ده تبدیل شود.

طراحی سایت به عنوان یک شغل

برخی از افراد هم هستند چنان به کار طراحی سایت و ساخت پایگاه های اینترنتی علاقه دارند که این کار را به عنوان یک شغل برای خود انتخاب کرده اند. این شغل دارای مزایای خاص خود است. اینکه شما خود رئیس خود باشید و هر کجا که خواسته باشید کار خود را شروع کنید، می تواند مزیت های خوبی به شمار آید. اما برای رسیدن به این نقطه حتما باید از سطح اطلاعات قوی ای برخوردار باشید که به شما خواهم گفت به چه چیز های نیاز دارید. به هر حال اینکه هدف شما از طراحی سایت چه باشد، دیگر مراحل این مقاله به صورت جامع برای هر گروه کار خواهد کرد. اول پیش نیاز های کار را فراهم کنید و پس از آن وقت را غنیمت شمرده و هر چه سریعتر شروع کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت

احتیاجات طراحی سایت

به مانند هر کار دیگری برای طراحی سایت شما نیاز به ابزارهایی دارید. این ابزار ها همان پیش نیاز هایی هستند که در این بخش به صورت فهرستی با انها اشاره خواهیم کرد.

علاقه برای انجام کار

اگر این مورد را نداشته باشید، بهتر است که کار را شروع نکنید! این یک هشدار جدی است. چون فقط وقت تان را تلف خواهید کرد. اما اگر به کار طراحی سایت مثل هر کار دیگری علاقه وافر داشته باشید، هیچ مشکلی نمی تواند جلوی شما را بگیرد و دلسردتان کند. طراحی سایت مثل هر کار دیگری می تواند دارای مشکلاتی باشد. از مشکلات عادی گرفته که ممکن است برای هر کسی پیش آید، تا مشکلات خاص. البته این را هم بگویم که به میزانی از افزایش سطح اطلاعاتی شما، مشکلات کاری شما کاهش خواهد یافت. یک مثال بزنم، فردی را فرض کنید با ابتدایی ترین مسائل وب مثل پیوند و لینک آشنا نیست. این فرد اگر خواسته باشد حتی درون وبلاگش هم یک متن را به صورت پیوند شده به صفحه ایدیگر دراورد، با مشکلاتی مواجه خواهد شد و فکر می کند که یک جای کار از وبلاگ ایراد دارد و نمی داند که مشکل از خود اوست که با مفهوم پیوند و طریقه ی درج آن آشنا نیست. پس به جد به شما توصیه می کنم مشغول هر کاری هستید، در روز اندک زمانی را صرف مطالعه و کسب تجربه از دیگران کنید.

زمان

اگر زمان کافی برای یادگیری طراحی سایت را دارید، همین الان شروع کنید. زمان شاخصه ی بسیار مهم هر کاری است که برای شروع آن باید داشته باشید. در غیر این صورت احتمال اینکه اواسط کار، مراحل کار را رها کنید بسیار زیاد است. البته این می تواند نا خواسته باشد. وقتی حرف از زمان میزنم به این معنا نیست که باید 24 ساعته کار کنید، بلکه اگر در روز مدت چند ساعت را هم برای کار و یادگیری هم اختصاص بدهید، باز هم خوب است. البته با راهنمایی های موجود در این مقاله، میانبر هایی را خواهید یافت که در حالت عادی شاید نیاز باشد چندین ماه بگذارید تا آنها را بیاموزید.

احتیاجات سخت افزاری

منظور از احتیاجات سخت افزاری همان رایانه و یا لب تاپی است که شما برای ساخت سایت به آن نیاز دارید. فکر نکنم راهی برای راه اندازی و طراحی سایت بدون داشتن رایانه وجود داشته باشد. این رایانه می تواند ساده ترین رایانه باشد که حتی از ضعیف ترین سخت افزار ها در آن استفاده شده باشد، مهم نیست. البته شما به یک خط اینترنت هم نیاز دارید. پس از سایت و راه اندازی و طراحی سایت باسد آنرا روی فضای وب بارگذاری کنید که این کار تنها با دسترسی داشتن به اینترنت شدنی است.

احتیاجات نرم افزاری

از نظر نیاز های نرم افزاری نباید مشکلی وجود داشته باشد. نرم افزار هایی که شما برای طراحی سایت به آنها نیاز دارید، به رایگان از طریق تینترنت قابل دریافت هستند. البته ما به یک مجموعه نرم افزار هم نیاز داریم که به آنها نرم افزار های تحت وب اطلاق می شود. این گونه نرم افزار ها هم رایگان هستند. از جمله این نرم افزار ها سیستم های مدیریت محتوا هستند که به ما اجازه ی سایخت سایت و مدیریت محتوای انها را به ساده ترین شکل ممکن می دهند. پس کلا احتیاجات نرم افزاری چیزی نیست که ذهن شما را درگیر خود کند. کم کم که با موضوعات مقاله پیش روید، می فهمید که این نیاز چطور رفع خواهد شد.

هاست یا فضای میزبانی

هاست همان فضایی است که سایت شما روی آن قرار میگیرد. فضای میزبانی یا هاست به منزله ی زمینی است که قرار است روی آن یک ساختمان بنا شود. اگر زمینی هم نباشد، ساختمانی هم وجود نخواهد داشت. در اصل هاست یک فضایی روی یک رایانه است که همیشه به اینترنت متصل است. هاست را باید از شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی تهیه کنید. هاست ها دارای مشخصات بسیاری هستند که فقط یک گروه از آنها کاربرد زیادی دارند و آن هم هاست لینوکس است هاست مهم ترین نیاز برای راه اندازی و طراحی سایت اینترنتی است و تا زمانی که این مورد نباشد، غیر ممکن است که بتوانیم یک سایت داشته باشیم. این را گفتم به این دلیل که گاهی از مواقع ممکن است رایانه نداشته باشید، خوب در این حالت می توانید از گوشی هوشمند خود که به اینترنت متصل است استفاده کنید، یا به کافی نت مراجعه کنید. بالاخره برای دیگر احتیاجات می توان جایگزین تعریف کرد. اما برای هاست به هیچ عنوان جایگزینی وجود نداردو شما ملزم به تهیه یم فضای میزبانی هستید. اینکه چطور این کار را انجام دهید، باید دیگر قسمت های این مقاله را مطالعه نمایید.

دامنه یا نشانی اینترنتی سایت

دامنه همان نشانی سایت شما ست. اگر می خواهید سایت شما یک ظاهر حرفه ای داشته باشد، باید یک دامنه را خریداری کنید. شرکت های ملی و بین المللی هستند که کار مدیریت و ثبت دامنه های اینترنتی را به عهده داند. شما هم می توانید دامنه ی خود را در کمترین زمان ثبت کنید. مثلا google.com ، website1.ir ، yahoo.com اینها همگی نوعی از دامنه های رسمی هستند که شما هم می توانید دامنه ی خاص خود را ثبت کنید و آنرا مال خود کنید، اینکه چطور این کار را انجام دهید، این را هم خدمت شما عرض خواهم کرد. مواردی که در اینجا ذکر شد، همان نیاز های اولیه برای راه اندازی یک سایت اینترنتی بود که برخی از آنها را باید از قبل تهیه کنید. اما مواردی مثل هاست و دامنه را در بخش بعدی به شما خواهم گفت که چطور تهیه کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت

انواع سایت های اینترنتی

حالا که هاست و دامنه ی سایت خود را تهیه کردید، نوبت به ارائه تعریفی از انواع مختلف سایت های اینترنتی می رسد. اصولا روش های مختلفی برای راه اندازی و طراحی یک سایت وجود دارد که به طور کلی می توان تمامی آنها را شامل یکی از این دو دسته دانست:

1- سایت های ایستا

2- سایت های پویا

سایت های ایستا سایت هایی هستند که صفخات آن یکبار ساخته شده و یا اصطلاخا کدنویسی می شوند و دفعات بعدی اگر خواسته باشیم تغییر در آنها ایجاد کنیم، باید دستی برویم و پرونده ی همان صفحه را ویرایش کنیم. در این روش صفحات مختلف سایت ما را فایل های مختلفی تشکیل می دهند که از طریق لینک ها در صفحات مختلف می توانند به همدیگر ارتباط داشته باشند. اینگونه سایت ها ساده ترین روش برای طراحی سایت به حساب می آیند و نرم افزار های مختلفی برای این کار هم وجود دارد. هر چند شما حتی قادرید با نرم افزار notepad خود ویندوز که یک برنامه ویرایش متن ساده است هم اقدام به کدنویسی و ساخت صفحات html سایت خود کنید. محتویات صفحات سایت شما به این روش با برچسب هایی که همان کد های html است علامت گذاری می شوند و روی هاست بارگذاری می شوند. پس از آن هر بازدید کننده که آن صفحه را از هاست درخواست کند، می تواند آن را درون مرورگر خود باز کند و محتوای آن صفحه را ببیند. این روش کلیات کار طراحی سایت به صورت ایستا است. از جمله نرم افزار هایی که می توان با استفاده از آنها یک سایت ایستا طراحی کرد، می توان به DreamWeaver و Wysiwyg web builder اشاره کرد. این نرم افزار ها به صورت بصری اقدام به ساخت صفحات ایستای سایت شما می کنند. یعنی مثلا شما می خواهید یک عکس را در مکانی از صفحه وارد کنید. عکس را از جایی از رایانه خود می گیرید و آن را در جایی از صفحه ای از سایت خود قرار می دهید. این کار را برای اضافه کردن دیگر اجزاء باید انجام دهید. این کار را برای هر صفحه از سایت که می خواهید به روش ایستا ساخته شود را باید تکرار کنید. البته نباید فراموش کرد که نرم افزاری مثل DreamWeaver امکان طراحی و برنامه نویسی سایت های پویا را هم درون خود دارد. از طرف دیگر نرم افزار های ویرایش کد هم هستند که با آنها هم می توان صفحات ایستای سایت را ساخت. از این گونه نرم افزار ها می توان به Notpad++ و Sublime Text اشاره کرد. که یک ویرایشگر متن ساده به حساب می آیند و شما با دانستن نحوه ی کد نویسی HTML و CSS می توانید صفحات مختلف سایت خود را طراحی کنید. پس تا به اینجا فهمیدید که برای طراحی صفحات ایستای سایت حتما باید کدنویسی HTML و CSS را یاد داشته باشید. حالا اینه اینها چه هستند، در قسمت بعدی برای شما توضیح خواهم داد. ولی نکته ای که می ماند این است که طراحی سایت به روش ایستا معمولا به ابزار خاصی نیاز ندارد و حتی هاست شما می تواند یک فضای میزبانی کاملا ساده باشد. اما یک سایت پیچیده را نمی توان از طریق این روش پیاده سازی کرد. خیلی از اوقات ما نیاز داریم کارها به صورت خودکار برای ما انجام شوند. پس باید برنامه نویسی تحت وب را بیاموزیم که معروف ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب PHP و ASP هستند. اما اینکه نخواسته باشیم این زبان های برنامه نویسی را بیاموزیم، راهکار هایی وجود دارد که به شما خواهم گفت. اما روش دیگری که برای راه اندازی و طراحی سایت می توانیم از آن استفاده کنیم، ساخت سایت به صورت پوبا است. برای ساخت سایت به صورت پویا، اول باید یک بار پایه ی سایت را برنامه نویسی کرد که این کار را باید با استفاده از زبانهای برنامه نویسی انجام داد. پس از آنمی توان به راحتی صفحات جدید را با ساختار از قبل تعیین شده ساخت و روز به روز تعداد صفحات سایت اضافه کرد. نگران نباشید. می دانم که الان شما با خودتان میگویید که من برنامه نویسی بلد نیستم. شاید لازم نباشد شما چنین سیستمی را از نو برنامه نویسی کنید. چرا که از قبل دیگرام فکر اینجا را برای شما کردند. چنین برنامه هایی در سطح وب وجود دارند که علاقه مندان می توانند از آنها برای راه اندازی و طراحی سایت پویای خود استفاده کنند. منظور از پویا این است که شمابه عنوان مدیر سایت یا طراح سایت نیاز ندارید تک تک صفحات دوباره کدنویسی کنید. تنهاکاری که می کنید این است که محتوای جدید را با استفاده از ویرایشگر های دیداری وارد سایت خود می کنید. به اینگونه نرم افزار ها که روی هاست شما نصب می شوند و معمولا هم رایگان هستند، سیستم مدیریت محتوا یا CMS گفته می شود که از پرکاربرد ترین آنها می توان به وردپرس و جوملا اشاره کرد. این سیستم های مدیریت محتوا رایگان هستند با زبان PHP نوشته می شوند. تمامی اطلاعات سایت هم درون پایگاه داده ی MySql دخیره می شوند، پس ینجاست که الان می توانیم درک کتیم چرا باید هاستی را بگیریم که از ساخت پایگاه داده پشتیبانی می کند. پس درست است که ساخت یک وب سایت پویا نیاز به دانش برنامه نویسی دارد. اما با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا که به نوعی سایت های پویای از قبل برنامه نویسی شده هستند و به رایگان در اختیار هر کسی قرار می گیرند، می توانید در عرض چند دقیقه سایت پویای خود را راه اندازی کنید. امروزه خیلی از افراد سعی می کنند که از این روش برای ساخت سایت استفاده کنند. بیشتر سایت هایی که در صفحات نتایج گوگل شاهدش هستید، همگی توسط چنین برنامه هایی ساخته شدند. مدیریت این گونه سایت ها ساده و راحت است و هزینه ای هم نداردو به غیر از هزینه ی هاست که یکبار پرداخت کردید. اگر علاقه مند به این شدید که چطور ما می توانیم ما میتوانیم یک سایت وردپرسی یا جوملایی داشته باشید، می توانید ادامه مقاله را با دقت بیشتری مطالعه کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت

کدنویسی سایت

برای اینکه این مقاله یک منبع کاملی برای علاقه مندان به طراحی سایت به حساب آید، با اینکه شاید شما نخواسته باشید از روش اول یعنی ایستا(Istatic) برای راه اندازی سایت خود استفاده کنید، اما توضیحاتی را راجع به این روش هم خدمت شما خواهم داد. فرض کنیم می خواهید با استفاده از کد نویسی مستقیم صفحات سایت خود را بسازید. دز این صورت نیاز به آموزش چه نوع مهارت هایی داریم؟ دو مهارت کلی برای طراحی صفحات وب مورد نیاز است.

HTML

CSS

این دو از مهم ترین نوع مهارت هایی هستند که نوعی کدنویسی محسوب می شوند. HTML ساختار محتوایی صفحات وب را تعیین می کنند. مثلا اگر خواسته باشید یک بند تعریف کنید باید آن بند نوشته را درون دو برچسب p و /p قرار دهید. HTML دارای ساختار برچسب مانند است. یعنی شما باید محتوایی که قصد ساختار بندی اش را دارید درون دو برچسب باز و بسته قرار دهید. این کار را باید برای هر جزء از صفحات سایت خود انجام دهید. پس طبیعتا اگر سایت شما ده ها صفحه داشته باشد و شما خواسته باشید تک تک صفحات را به این صورت بسازید و ویرایش کنید، زمان زیادی را از شما بگیرید. اما یاد داشتن مبانی کار با HTML حتی زمانی که قصد راه اندازی سایت به روش پویا را هم دارید، می تواند مفید باشد. آموزش HTML کار سختی نیست و با چند روز زمان گذاشتن می توان اصول کار آن را فرا گرفت. برای یادگیری HTML می توانید به سایت وب سایت وان به نشانی website1.irمراجعه نمایید. دسته ای از مطالب آموزشی با همین عنوان وجود دارد که می توانید طبق آموزش فارسی گام به گام با HTML آشنا شوید. در تصویر زیر کد یک صفحه را می بینید که در ویرایشگر کد Sublime نوشته شده است. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
اگر همین سند را با پسوند .html در جایی از رایانه ذخیره کنید و سپس درون مرورگر اینترنتی بازش کنید.(دو بار روی آن کلیک کنید)، به این صورت خواهد شد. همین الان خودتان هم می توانید امتحان کنید و نتیجه را ببینید، تا طریقه ی کار کردن کد های HTML را درک کنید. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
ماهیت اصلی ساخت و راه اندازی صفحات وب به همین ترتیب است. یعنی در هر صورت این کد های HTML است که به بازدید کنندگان سایت داده می شود و مروگر می تواند اجزاء را طوری کنار همدیگر بچیند که در نهایت ساختار اصلی صفحات سایت به نمایش درآیند. البته در مثال بالا شما می توانید از عبارات و حروف فارسی هم استفاده کنید. نگران این موضوع نباید باشید. اما CSS چیست؟ که در ابتدای این بخش از آن نام بردم؟ CSS نام نوع دیگری از کد نویسی صفحات وب سایت که برای تغییر ظاهر و ویژگی های عناصر مختلف HTML مورد استفاده قرار می گیرد. مثلا فرض کنید در صفحه وب قبلی ما می خواهیم اندازه متن تیتر تصویر، همچنین رنگ آن را تغییر دهیم. این کار را می توانیم با استفاده از CSS انجام دهیم که این کار هم ساده است و باید حتما با کد نویسی CSS آشنا باشید. در کد صفحه ی وب زیر برچسبی با عنوان style در قسمت بالای صفحه اضافه شده است که همان کار سبک دهی به تک تک عناصر درون صفحه ی وب را برای ما انجام می دهد. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
نتیجه می شود: طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
در اینجا قصد ندارم شما را به صورت کامل با HTML و CSS آشنا کنم که این خود نیازمند مقالهی دیگر است. با مقاله های دیگر کاربر رایانه همراه باشید همچنین از مقالات آموزشی سایت وب سایت وان هم استفاده کنید. اما همین که با ساختار ساخت و راه اندازی صفحات ایستای وب آشنا شدید، برای الان کافی است. البته گفتم صفحات پویای سایت هم ساختارش به همین ترتیب است. اما دیگر نیازی نیست ما دستی کد های هر صفحه را بسازیم. چرا که می توانیم یک بار این کار را انجام دهیم و بقیه ی کارها را به خود سیستم مدیریت محتوای سایت بسپاریم.

جاوا اسکریپت چیست؟

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی برای صفحات وب است که در مرورگر کاربر اجرا می شود و کلا از HTML و CSS جدا است. البته برای هماهنگ شدن با آنها درست شده است. ولی فلسفه ی یاد گیری آن با دو مورد اول کاملا متفاوت است. برای اینکه بدانید با جاوا اسکریپت چه کار می توان کرد، باید گفت اگر خواسته باشید مثلا کاری را انجام دهید که فعل و انفعالات کاربر را بگیرد و طبق آن نتیجه ای را به او برگرداند باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید. مثلا بازی های اینترنتی بیشتر از جاوا اسکریپت استفاده می کنند تا بتوانند با کاربران تعامل ایجاد کنند. از طرف دیگر مثلا اگر خواسته باشید روی فرم های اینترنتی کاری را انجام دهید، مثل اعتبار سنجی باز هم باید به سراغ جاوا اسکریپت بروید. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی کامل است که بر اساس آن مقالهخانه های زیادی هم نوشته شده است تا کار کدنویسی جاوا اسکریپت را ساده تر کنند. مثل جی کوئری(JQuery) که حتما نام آن را شنیده اید. با جی کوئری مثلا می توان به سادگی کاری کرد که تمامی اجزاء صفحات وب سایت ما حالت پویاتری داشته باشند، حرکت کنند و پویانمایی داشته باشند که این خود باعث افزایش جذابیت صفحات وب سایت ما می شوند. پس تا اینجا باید بدانید که HTML ، CSS و JavaScript در طراحی سایت چه کاربردی دارند. اما یک نوع برنامه نویسی سمت سرور داریم که هسته ی اصلی سایت شما را تشکیل می دهند و این هسته است که کد های HTML و CSS و جاوا اسکریپت را به بازدیدکنندگان ارسال می کند. این هسته باید با زبان های برنامه نویسی مثل PHP یا ASP نوشته شود. این گونه برنامه ها که با این زبان ها نوشته می شوند را اسکریپت هم می نامند. برای هر نیازی اسکریپت های رایگتن و یا حتی پولی در محیط اینترنت وجود دارند و می توانید با یک جستجوی ساده به این اسکریپت ها برسید. این اسکریپت ها می توانند یک نرم افزار سایت ساز کامل محسوب شوند که البته در خیلی از مواقع نیاز به اندکی ویرایش روی آنها دارند. پس به عنوان یک طراح سایت شاید نیاز باشد یک زبان برنامه نویسی را هم یاد داشته باشیم. البته عجله نکنید، روش های دور زدن کد نویسی برنامه نویسی سایت هم وجود دارد.

سیستم مدیریت محتوا

در بخش انواع سایت های اینترنتی خدمت شما عرض کردم که به دو صورت ایستا و پویا می توانید سایت خود را بسازید. از مهم ترین روش های ساخت یک سایت پویا این است که از سیستم های مدیریت محتوا کمک گرفته و سایت خود را با آنها بسازیم. همانطور که از نام آنها پیداست، با اینگونه نرم افزار ها تمرکز شما فقط باید روی محتوا باشد. محتوا همان نوشته ها و دیگر انواع رسانه است که شما درون سایت خود منتشر می کنید. بالاخره اینکه شما سایت را بسازید و به حال خود رها کنید که نمی شود. باید آن را با محتوا و مطالب جدید به روز کنید. برای این کار سیستم های مدیریت محتوا کار شما را بسیار ساده می کنند. به طوری که تمامی مسائل فنی را به عهده می گیرند و کار تولید محتوا را به شما واگذار می کنند. حالا شما فقط باید روی نوشته و انتشار کار کنید. خیلی از سایت های معروف مثل سایت های دانلود از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند و هر روز سایت خود را به روز می کنند. طراحی سایت، ساخت سایت، راه اندازی سایت، طراحی وب سایت، راه اندازی وب سایت، سئو وب سایت، بهینه سازی وب سایت، سئو سایت
سیستم مدیریت محتوا یک برنامه ای است که روی هاست شما نصب می شود. به طور نمونه وردپرس را در نظر بگیرید که یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و بسیار پیشرفته است. این سیستم با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و برای برپاسازی نیاز به پایگاه داده ی MYSQL دارد. یعنی محتوایی که شما درون سایت خودمنتشر می کنید، درون این پایگاه داده ذخیره می شود. همانطور که از نامش می توان فهمید، پایگاه داده محل ذخیره داده است و کار خاص دیگری انجام نمی دهد. اصلا شما نباید خود را درگیر مسائل فنی کنید. بلکه همین که مثلا بدانید پایگاه داده چه کاری را انجام می دهد و آیا هاست شما چنین امکانی را دارد یا خیر، بس است. بیشتر فضاهای میزبانی (هاست لینوکس) که خریداری می کنید، چنین امکانی را دارند. بیشتر سیستم های مدیریت محتوا حتی از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنند. یعنی حتی شما نگران انگلیسی بودن قسمت های مدیریت سایت خود هم نباشید. اگر خواسته باشیم از قسمت مدیریت سایت در این رابطه مثالی بزنیم، باید به سیستم های وبلاک دهی اشاره کنیم که به وسیله ی آنها می توانید وبلاگ بسازید، وارد بخش مدیریت وبلاگ خود شده و اقدام به مدیریت وبلاگ خود از ظاهر و قالب گرفته تا تنظیمات و انتشار نوشته کنید. اما سیستم های مدیریت محتوا دارای ابزار ها و امکانات پیشرفته تری نسبت به وبلاگ هستند. مثلا می توانید ظاهر خود را مثل سایت های روز دنیا کنید و از امکاناتی مثل خبرنامه یا ابزار مدیریت کاربران پیشرفته استفاده کنید. وردپرسی که از آن نام بردم، دارای امکان نصب افزونه است که با نصب این گونه برنامک ها، امکانات آن به شدت قابل افزایش است. به عنوان یک پیشنهاد به شما ازطرف من این است که برای ساخت و طراحی سایت حتما از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید. این برنامه ها کار هر طراح سایت را ساده تر از قبل کردند. شما فقط با نیم ساعت می توانید ها ی خود را بخرید و سایت خود را با استفاده از یکی از CMS ها مثل وردپرس برپا کنید. این کار نه تنها سخت نیست، بلکه لذت بخش هم هست. اگر از وب سایت وان اقدام به خرید هاست و دامنه کردید، می توانید ز طریق پشتیبانی تیکت ارسال کنید و درخواست نصب وردپرس و همچنین راهنمایی کنید. کارمندان وب سایت وان حتما به شما کمک خواهند کرد. سیستم های مدیریت محتواحتی دارای امکانی با عنوان قالب هستند. شما با تغییر قالب می توانید به راحتی چند کلیک ظاهر سایت خود را تغییر دهید. یعنی این گونه نیست که هر کسی که سایتش را با یک سیتم مدیریت محتوا بسازد، ظاهرش باید دقیقا مثل سایت های دیگری باشد که از آن CMS استفاده کرده باشد. حتی شما اگر خود با کد نویسی و طراحی وب آشنایی داشته باشید، می توانید قالب خاص خودتان را برای سیستم مدیریت محتوای محبوب خود مثل وردپرس بسازید. 

سیستم اختصاصی سایت

تا اینجای مقاله آموزش طراحی سایت، شما با طریقه ی راه اندازی یک سایت با استفاده از یک سیستم قدرتمند مدیریت سایت، یعنی وردپرس آشنا شدید. این سیستم با زبان برنامه نویسی PHP و پایگاه داده ی MySql نوشته شده است. PHP یک زبان برنامه نویسی تحت وب است که برای ساخت یک سامانه اینترنتی از آن استفاده می شود. سیستم های مدیریت محتوا هم از این گونه زبان های برنامه نویسی کمک می گیرند و با در نظر گرفتن نیاز اکثر مخاطبین خود، سیستمی را طراحی می کنند که نیاز اکثر آنها را پاسخگو باشد. اما گاهی از اوقات ممکن است با اینکه بتوان با اینگونه نرم افزار ها سایت مورد نظر خود را راه اندازی کرد، اما برای افزایش بهره وری کار باید دست به کار شد و سیستم مورد نظر را از صفر برنامه نویسی کنیم. مثلا اگر قصد داشته باشیم یک سایت شبکه اجتماعی مثل فیس بوک را راه اندازی کنیم، درست است که شاید بتوان با وردپرس هم مثل آن را راه اندازی کرد، اما مطمئنا بهینه نیست و اینجاست که باید با در نظر گرفتن همین کاربری ، سیستمی را برنامه نویسی کرد که در نهایت سایت شبکه ی اجتماعی ما را بسازد. اینجاست که قضیه ی طراحی سایت کمی پیچیده می شود و شاید حتی از پس یک نفر هم بر نیاید. باید یک گروه روی این پروژه کار کنند و سایت مورد نظر را بسازند و پس از آن برای مدتی به صورت متوالی دنبال عیب های آن بگردند و آنها را برطرف کنند. به این نرم افزار سیستم اختصاصی سایت گفته می شود. البته جهت اطلاع شما باید عرض کنم که برای هر کاری که فکرش را بکنید از قبل CMS یا سیستم مدیریت همان نوع سایت ساخته شده و شما با جستجوی همان نوع اسکریپت در اینترنت می توانید به انواع مختلف و رایگان آنها برسید. مثلا سیستم های مدیریت آموزش یا LMS یکی دیگر از اسکریپت های رایگانی هستند که در محیط وب موجودند و بدون اینکه خواسته باشید زمان و هزینه ی خود را روی توسعه ی از صفر یک سیستم بگذارید. بهتر است روی آنها کار کنید و برای نیاز خود سفارشی سازی شان کنید. برای طراحی سیستم اختصاص سایت باید از شرکت های طراحی سایت کمک بگیرید. البته همه نمی توانند هزینه های طراحی سایت اختصاصی را تحمل کنند. هر چند حتی ممکن است شرکت طراحی سایت مبادرت به برنامه نویسی از صفر سایت برای مشتری نکند. و از پروژه های قبلی که کار شده کمک بگیرد و برای مشتری های جدید هم از برنامه هایی که قبلا نوشته شده استفاده کند. معمولا شرکت های بزرگ به سمت طراحی اختصاصی یک سایت می روند. مثلا آپارات را در نظر بگیرید که به عنوان یک سامانه ی اشتراک گذاری ویدیو سعی کرد سایتی را بسازد که تا حد بسیاری حداقل در وب فارسی نو باشد. هرچند حتی برای ساخت چنین سایت هایی از کارهایی که قبلا انجام شده الهام گرفته خواهد شد. در ضمن هزینه های سخت افزاری چنین سایت هایی هم کم نیست و باید روی سرورهای قدرتمندی باشند که با وجود بازدید بالا کم نیاورند و قدرت ارائه خدمات را هنوز داشته باشند. پس یکی دیگر از روش های راه اندازی سایت استفاده از یک سیستم اختصاصی بود که حتی ممکن است برای خرید این سیستم اختصاصی از پیش طراحی شده، هزینه ای را به شرکت های ارائه دهنده ی خدمات وب بپردازیم تا آنها برای ما سایت مورد نظرمان را طراحی کنند. سایت های خاص معمولا بیشتر از این روش استفاده می کنند. مثلا فرض کنید سایتی که برای مطب یک پزشک ساخته شده و نیاز به یک سامانه ی نوبت دهی هم دارد. یک سیستم اختصاصی معمولا اینجا بیشتر کاربرد دارد. یک سیستم اختصاصی از نظر پیچیدگی هم به سطوح مختلفی تقسیم می شود. یک سایت ساده که حتی شاید خود شما هم بتوانید با کمترین هزینه به زبان های برنامه نویسی تحت وب بنویسید که می تواند نوشته ها را از شما بگیرد و در قالب صفحات مختلف به بازدید کنندگان سایت نشان دهد. یا اینکه یک سیستم پیشرفته باشدکه کارهای خاصی را برای ما یا مخاطبان سایت انجام دهد.

نتیجه گیری

امیدوارم این مقاله توانسته باشد دید شما را نسبت به طراحی سایت بازتر از قبل کرده باشد و چیزهای مفیدی را به شما آموخته باشد. امروزه نسبت به قبل راه اندازی یک سایت در کمترین زمان ممکن شدنی است. شما می توانید خودتان آستین های خود را بالا زده و دست به کار شوید و سایت خود را با حداقل هزینه راه اندازی کنید. در این مقاله با روش های مختلف طراحی سایتآشنا شدید و دانستید که برای مقاصد خود باید از کدام روش ساخت و طراحی سایت استفاده کرد. بهترین روش نصب یک سیستم مدیریت محتوا روی فضای میزبانی بود که ما تهیه کردیم. سیستم های مدیریت محتوای بسیاری در محیط وب حتی به رایگان وجود دارند که شما می توانستید از آنها استفاده کنید که از بهترین آنها وردپرس است که وبمسترهای زیادی هستند که همینک در حال استفاده از آن هستند. وردپرس برای خود دنیایی است و یک سکو برای ساخت و طراحی انواع مختلف سایت است. اما شاید گاهی از اوقات ما نیاز داشته باشیم که از یک سیستم اختصاصی استفاده کنیم. پس باید اول احتیاجات سایت خود را در نظر بگیریم و دست به کار شده واز صفر نرم افزار سایت خود را بسازیم. البته در بیشتر مواقع این کار باید به صورت گروهی انجام گیرد و شرکت های طراحی سایت می توانند این کار را برای شما انجام دهند که هزینه ی به مراتب سنگین تری را روی دست شما می گذارند. بسته به نوع سایت و تعداد بازدید ها، باید به نوع رایانه ای که قرار است سایت شما روی آن قرار گیرد هم دقت کنید. یک هاست عادی و ارزان قیمت در بیشتر مواقع می تواند نیاز سایت های تازه ی شما را جوابگو باشد. اما همین که مخاطبان سایت شما افزایش پیدا می کند و یا محتوای سایت شما بیشتر می شود، شما نیاز داشته باشید فضای میزبانی را ارتقا دهید. سایت های پر مخاطب معمولا روی سرور های اختصاصی هستند که مطابق با نیاز آنها پیکربندی شده است وحتی در خیلی از مواقع هم یک سرور شاید جوابگوی آنها نباشد. فراموش نکنید که این مقاله بیشتر از زاویه ی شخصی که می خواهد سایت خود را در کمترین زمان ممکن و به بهترین شیوه بسازد نگاشته شده است. اما اگر به طراحی سایتبه عنوان یک شغل نگاه می کنید، علاوه بر مطالب این مقاله و موضوعاتی که در آن ذکر شد، شما باید اطلاعات خود را هر روز افزایش دهید و با مباحثی مثل HTML ، CSS ، PHP ، JavaScript ، JQuery ، گرافیک وب و ... بیش از پیش آشنا شوید. چون قرار است بتوانید کوچکترین مشکلات را خودتان به عنوان یک طراح وب حل کنید. در هر صورت به شما پیشنهاد میکنم با مقاله های وب سایت وان همچنان همراه باشید که در آینده با مقاله های جدیدتر و تصویری در خدمت شما خواهیم بود.

نکته جدبد که لازم می دانم در مورد طراحی سایت برای شما کاربران عزیز وب سایت وان عرض کنم این است که در زمانی که شما در حال طراحی سایت هستید باید به چند تکته کوچک که به اندازه خودشان در طراحی سایت تاثیر گذار هستند دقت کنید یکی از این نکات این است که هنگام کد نویسی اچ تی ام ال HTML دقت نمایید که کدهای استفادد شده حتما به صورت بهینه زده شوند، گاهی اوقات شما برای طراحی سایت از نرم افزار های مختلف اعم از ویژوال استادیو و دریم ویور و دیگر نرم افزار های موجود استفاده میکنید با توجه به اینکه این نرم افزار ها خودشان به صورت اتوماتیک هنگام دستورات شما کد های اچ تی ام ال HTML را به صورت بهینه ایجاد میکنند ولی ممکن است در هنگام عملیات ساخت کد اچ تی ام ال باز هم کد ها بهینه بهینه نباشند و کد های اچ تی ام ال اضافی زیادی در صفحه درج شده باشند که در این صورت تیاز است شما به صورت دستی وارد قسمت ویرایش اچ تی ام ال HTML برنامه شوید و کد های اضافی را از پیج حذف نمایید و کد ها را به صورت بهینه اچ تی ام ال ویرایش نمایید.
نکته بعدی که میخواهم برایتان بازگو کنم همین عملیات کد های بهینه برای فایل های جاوا اسکریپت و فایل های سی اس اس می باشد که طبق تجربه و تحقیقی که کرده ایم بهترین وضعیت در فایل های جاوا اسکریپت و سی اس اس تعداد هفت فایل برای جاوا اسکریپت و تعداد چهار فایل برای سی اس اس می باشد. پس برای طراحی سایت بهتر این نکات را حتما رعایت نمایید،
منتظر نکات آموزنده بعدی از وب سایت وان در طراحی سایت باشید، همچنین پیشنهاد ما را برای مطالعه مقالات وب سایت وان از دست ندهید، مطمطئن هستم به شما کمک خواهد کرد.